To je to što me zanima!

'Vidi ti se sve': Nives Celzijus zavodi u pripijenim hlačicama

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja - Nives često vježba. Tako je već drugi put obožavatelje odlučila iznenaditi fotografijom u kojoj pozira u pripijenoj odjeći za vježbanje
Vidi originalni članak

Spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus (37) poznata je po objavljivanju provokativnih fotografija na društvenim mrežama, čime svaki put uspije privući pažnju. Ovaj je put Zagrepčanka, prije nastupa u Čazmi, pozirala u pripijenom topu i hlačicama za vježbanje, a Instagram se 'užario' od komentara. 

POGLEDAJ VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 'Vidi ti se breskvica', 'Ovako je bolje s malo krpica na sebi', 'Samo neka se atributi oslikaju' - neki su od brojnih komentara Nivesinih pratitelja, dok su joj drugi poručili kako dobro izgleda te da je pohvalno što vježba i brine o zdravlju.

PRETJERALA S PHOTOSHOPOM Fanovi 'hvale' Nives Celzijus: Grudi su ti kao božićno drvce...

Da bi izgledala što bolje u novom spotu, ali i zbog zdravlja Nives često vježba. Nedavno je prije odlaska na spavanje na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj u je u prvi plan istaknula pozadinu.

Postat ću Hercules - poručila je Celzijus svojim pratiteljima uz heštegove samo jako i samo prirodno, a fotografija je u manje od sat vremena 'skupila' više od deset tisuća lajkova. Pjevačica je pozirala u crnim gaćicama i crnom topu dok je u rukama držala uteg od nekoliko kilograma. Osim lajkova Nives je zaradila i brojne komplimente.

Neki obožavatelji pisali su joj kako ima savršeno tijelo te da joj ne trebaju vježbe nego da joj samo treba dobar muškarac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Salamalama 23.07.2019.

    Ništa novo, sve će već viđeno

  • japanokinez 23.07.2019.

    Budimo realni, trzaji al posljednji prije povlačenja u anonimu.

  • 22.07.2019.

    Bar nema silikone u grudima,dobro joj izgledaju prirodne,malo da vise a ne da udaraju po bradi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare