To je to što me zanima!

Vidovnjakinja: 'Meghan i Harry će se rastati nakon tri godine'

Britanska vidovnjakinja Simmons tvrdi da još uvijek komunicira s princezom Dianom te je 'prorekla' da je Meghan već u drugom stanju. 'Nešto se vidi na njezinom licu', rekla je
Vidi originalni članak

Prijateljica pokojne princeze Diane, Simone Simmons, koja je ujedno i vidovnjakinja, prorekla je sudbinu bračnog para princa Harryja (34) i vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle (37). 

Vidovnjakinja je uvjerena da će se Meghan i Harry razvesti nakon dvije i pol do tri godine braka, piše britanski The Sun. Prije razvoda će Meghan i Harry, koji su se vjenčali u svibnju, dobiti dvoje djece.

- Ne želim ga vidjeti povrijeđenog, ali Harry neće znati za sebe kada se to dogodi. Zaljubljen je preko ušiju, on je oličenje Diane i osjećajan isto kao i ona - ispričala je Simone. 

Uz to, Simmons tvrdi da još uvijek komunicira s princezom Dianom te je 'prorekla' da je Meghan već u drugom stanju.

- Mislim da je trudna. Nešto se vidi na njezinom licu - rekla je. 

Vidovnjakinja Simone, koja je napisala knjigu 'Diana: Posljednja riječ', krivi Meghaninu obitelj za rastavu te kaže da ni ljudi s disfunkcionalnim obiteljima nisu toliko razdvojeni kao njezina. 

- Pogledajte njezine posljednje dvije veze. Nisu potrajale duže od dvije godine. Ni s ovom neće biti puno drugačije - uvjerena je Simmons. 

ŠOKANTNA ISPOVIJEST: Došla sam kući s posla i uhvatila svog supruga s dvojicom muškaraca, bili su samo u gaćama

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Ork24 15.10.2018.

    Ne vjerujem ! Jedva se dočepala statusa, pa tko bi se odrekao svih tih privilegija i zašto ? Viša pozicije od ove ne postoji.

  • 09.10.2018.

    100 posto je u pravu

  • lavida 09.10.2018.

    Ta je garant k´o naša Vera Čudina koja je pred 10 godina rekla da će se Clintoni razvesti čim on više ne bude predsjednik SAD-a (vidim još su u braku) i da će Mesić pobijediti u 1. krugu ondašnjih izbora. A u drugom ga dočekala Jadranka Kosor. Sve puno "vidovitih" vidovnjaka, haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare