To je to što me zanima!

Vijore se na vjetru: Lagane i zavodljive frizure su u modi...

Finalistice izbora za Miss Hrvatske pokazale su sedam modernih i ležernih frizura koje su namijenjene mladim djevojkama. Lagani valovi su praktični za svaku prigodu
Vidi originalni članak

Opuštenost i ležernost u kosi sve je veći trend u svijetu, pa iako stilisti rade frizuru u prosjeku i do 90 minuta frizura izgleda kao da ste je napravili kod kuće u nekoliko minuta. Upravo ta jednostavnost primjerena je i finalisticama ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske.

Djevojke koje se prijavljuju na izbore vrlo su mlade, pa nikakve teške i ozbiljne frizure ne dolaze u obzir.

- Jednostavan make up uz zdravu, sjajnu i lagano oblikovanu kosu primjeren je za mlade djevojke. Uz njihovu osobnost najviše gledamo kako se osjećaju u svojoj koži i način na koji ostave dojam pred publikom i žirijem - objasnila je Jadranka Pezo, direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela. Dodala je kako su lagani valovi praktični za svaku prigodu. 

- Super su varijanta za dnevni look, ali i za večernje izlaske. Visoko podignuti rep ili rep sa strane izvrsni su hairstyle za tople ljetne večeri, a ravna kosa omiljena je među mladim fashionisticama - istaknula je Pezo. Upravo je ona odabrala za finalistice neke od mladenačkih trend frizura koje donosimo u fotogaleriji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare