To je to što me zanima!

Viktor je sve svjesniji da će morati život provesti s Klarom

Elena potiskuje paniku zbog Petrove financijske situacije. Predlaže mu da se presele u Tildinu kuću u gradu, a ona će ponovno uzeti pansion te će biti situirani
Vidi originalni članak

Ana je sretna što je Tilda živa, ali je zanima zašto nikome nije rekla za svoju bolest i zašto se pravila da je mrtva. Tilda glumi nemoćnu staricu i odgovara da nije htjela nikome biti na teret. Ana, nošena krivnjom, obećava da će preuzeti brigu o njoj. Pita je što želi da za nju učini. Tilda kaže da se želi vratiti na imanje i ondje umrijeti. Ani je teško, ali obeća da će joj pokušati ispuniti želju, a zatim naziva Viktora i moli ga da se nađe s njom u gradu. Govori mu da se radi o imanju. 

Viktor je prisiljen pristati na proslavu Klarine trudnoće, a Božo mu ponavlja da je što prije zaprosi. Viktor je sve svjesniji da će morati život provesti s Klarom iako to ne želi. 

Elena potiskuje paniku zbog Petrove financijske situacije. Predlaže mu da se presele u Tildinu kuću u gradu, a ona će ponovno uzeti pansion te će biti novčano situirani. Petar se ne može pomiriti s činjenicom da će se nasilni Božo izvući iz svega. Raspravu prekine Klarin poziv Eleni na proslavu trudnoće. Iako moli Petra da ne poduzima ništa bez nje, Petar odlazi kod Patrika i nudi mu da proda Tildinu kuću u Zagrebu i otme imanje Magdićima, za priličnu naknadu. Elena na imanju ispituje Klaru o trudnoći, indirektno joj dajući do znanja da joj ne vjeruje. Božo traži od Elene da se odluči, želi li život provesti u zatvoru ili će se vratiti na imanje, s njim. Elena shvaća da trenutno nema izbora i pristaje na zabavi objaviti da su se ona i Božo pomirili. Kada se Andrija pojavi na Klarinoj proslavi, Božo poludi i napada ga. Hoće li se Andrija uspjeti obraniti? Doznajte večeras u 20 sati na RTL televiziji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Jelena90 03.11.2014.

    Andrija je najjači...zbog njega i bacin oko na seriju a ostatak nema pojma glumiti...grozota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare