To je to što me zanima!

Viktor Ristović kazneno je prijavljen za nasilje u obitelji

Odvjetnik Nikoline Ristović potvrdio je da je Vidojev otac Miša Grof prijavljen za nasilje u obitelji. Viktor Ristović iznio je niz optužbi protiv Nikoline
Vidi originalni članak

Poznato je da Nikolina Ristović ex Pišek (46) nije u dobrim odnosima s ocem svog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, Viktorom Ristovićem. Unatoč tome, dvojac je na sprovod došao zajedno i ponašali su se korektno. Nikolinin odvjetnik Silvije Hraste potvrdio je za RTL Exkluziv da je protiv Viktora Ristovića, poznatijeg pod nadimkom Miša Grof podignuta kaznena optužnica za nasilje u obitelji.

Prijava je sastavljena uz pomoć srpskog odvjetničkog ureda Popović, a podnesene su i pritužbe pučkoj pravobraniteljici, pravobraniteljici za ravnopravnost i pravobraniteljici za prava djece. Odvjetnik Hraste također je potvrdio da je pokrenuta ostavinska rasprava za Vidojevu imovinu koja nije vezana za njegovog oca.

Viktor je iznio niz optužbi protiv Nikoline, te smatra da ne zaslužuje naslijediti nikakvo bogatstvo. Kako tvrdi Miša, Nikolina je u Zagrebu čuvala i skladištila novac koji joj je prebacivao Vidoje na račun, a navodno tamo i skriva sef u kojem se krije zlato i novac u vrijednosti od nekoliko stotine tisuća eura.

OTKRIO BIVŠI SURADNIK Borna i Vlatka su 'zaratile' zbog Vidoja javno, a u pozadini se krije i ovaj događaj iz 90-ih

Također, nadodao je i kako je ispraznila sef koji su ponijeli sa sobom na more u kolovozu 2020. godine, a u njemu su se nalazili nakit, zlato i satovi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 11.07.2022.

    Tako ti je kad se slepas ,, raditi Nikolina hallo pocni raditi ,,

  • snakefinger 11.07.2022.

    Te price da je Miša grof kupovao od Arkana umjetnine pokradene po istočnoj Bosni su samo priče. Koje to umjetnine je ovaj mogao ukrasti bosanskoj sirotinji ? Bosanske impresioniste ? Ili kič zlato iz Turske ? Arkan je po Bosni pljačkao banke i pošte i tu su bili brutalni i nemilosrdni. On i njegova banda su bili prije svega krimosi.

  • japanokinezjapano 11.07.2022.

    Sve je to jad i bijeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare