To je to što me zanima!

Viktorija i Dino Rađa otkrili su kako se slažu u braku: 'Žena je vrat, a muškarac glava kuće'

Između nje i Dine zaiskrilo je 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu. Dugo se šuškalo da je Rađa upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju
Vidi originalni članak

Bivša misica Viktorija Rađa (46) pohvalila se na društvenim mrežama kako ju je suprug, bivši košarkaš Dino (56) prebacio preko ramena. Slatko se nasmijala.

DOGAĐA SE... Viktorija Rađa pretjerala sa sunčanjem na Visu pa izgorjela: 'Namazala sam se, majke mi!'

- Muškarac je glava kuće, a žena je vrat koji okreće glavu kako ona hoće - napisala je u utorak uz fotografiju na Instagramu. Potom je označila Dinu i dodala: 'Moja glava'.

Između nje i Dine zaiskrilo je 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu. Dugo se šuškalo da je Rađa upravo zbog Viktorije ostavio prvu suprugu, bivšu košarkašicu Željanu s kojom ima sina Duju.

Vjenčali su se šest godina kasnije, 20. kolovoza 2001. na jahti dugoj 20 metara pored Korčule. Za svoj dan iz snova Viktorija je, umjesto klasične vjenčanice, odabrala je bijelu haljinu. 

OŠTRO SU DEMANTIRALE Priča se da je puklo prijateljstvo Ane Gruice i Viktorije Rađe, one se oglasile: 'Prijo, što ćemo...?'

Nakon što su izmijenili zavjete, skočili su u more. Dvije godine kasnije dobili su sina Roka, a 2008. godine i sina Niku

Mnogi ih smatraju jednim od najstabilnijih parova na hrvatskoj estradi.

- Laska mi ovo: 'Najskladniji brak'. Zašto? Zato što nismo celebrityji, jer smo tako normalni, živimo jedan lijep život. Imam prekrasnog muža koji me toliko voli, cijeni i drži do mene i onda mu moraš uzvratiti. To onda mora funkcionirati - rekla je svojevremeno Viktorija za IN magazin.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: DRAŽEN ZEČIĆ U VEGE IZAZOVU

Idi na 24sata

Komentari 2

  • đovanoti 25.10.2023.

    šta kaže Grašo?

  • sohosonja 25.10.2023.

    Da je bar to sama smislila,nego je tu foru o glavi i vratu pobrala oz filma Moje grčko vjenčanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare