To je to što me zanima!

Viktorija o braku: 'Recept za sreću je imati Dinu za supruga'

Viktorija smatra da joj je show 'Ples sa zvijezdama' nakon vjenčanja i rođena djece najljepša stvar koja joj se dogodila u životu. Priznala je i da ju Dino čini sretnom suprugom
Vidi originalni članak

Nekadašnja manekenka Viktorija Đonlić Rađa (41) progovorila je o suprugu, bračnom životu i djeci. Pritom nije krila koliko je sretna što joj je suprug Dino Rađa (52) dao toliku potporu tijekom showa 'Ples sa zvijezdama' i svake je nedjelje bodrio iz publike.

- To kakvu je on meni potporu dao, sve ono što sam ja za njega radila godinama, sada je vratio trostruko. Toliko je ponosan na mene - rekla je Dalmatinka za In magazin.

POHVALIO SE Rađa tetovirao imena punice i punca: Neka se javi tko to ima

Smatra i da joj je show nakon vjenčanja i rođena djece najljepša stvar koja joj se dogodila. Viktorija i Dino upoznali su se prije 24 godine, u braku su 18 godina, a fitness trenerica se prisjetila netipičnog vjenčanja koje se odvilo u potpunoj tajnosti.

- Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na našem brodu. Nitko nije znao da se idemo oženiti. Skiperu smo rekli na pola puta da se idemo vjenčati u Korčulu. Nakon toga samo svi smo zajedno skočili u more. Tek onda smo nazvali roditelje. Bilo je baš posebno i netipično - priznala je i otkrila tajnu uspješnog braka. 

- I danas smo zaljubljeni kao prvog dana. Uvijek kažem recept je imati Dinu Rađu za muža - objasnila je nekadašnja misica.

Supružnici su se prošlog ljeta preselili iz Splita u Zagreb. Kako doznajemo, kupili su dva stana u novosagrađenoj zgradi koju su neki arhitekti proglasili među najljepšim sagrađenim prošle godine.

NATJECATELJICA 'PLESA SA ZVIJEZDAMA' Viktorija Rađa: 'Dino me drži kao princezu na zrnu graška...'

Jedan od razloga selidbe, tvrdi bračni par, su poslovne obaveze bivšega košarkaša i predsjednika Stručnog savjeta u Hrvatskom košarkaškom savezu.

- Želim sinovima omogućiti najbolje uvjete koje mogu imati - kratko je komentirao Dino.

Još jedan od razloga za selidbu obitelji Rađe je košarka koju stariji sin Roko (15) koji je godinama trenirao u kadetima Košarkaškog kluba Split, dok  je mlađi sin Niko (10) nastavio školovanje u jednoj od osnovnih škola u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 70

  • sanrol47 11.06.2019.

    ne znam kako možeš biti godinama u kadetima.......???????

  • marionx 09.06.2019.

    Jel to Ava izjavila ili tko???

  • medeki 08.06.2019.

    Opet vi o ovoj kućanici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare