To je to što me zanima!

Viktorija Rađa je skratila kosu: Poput hrvatske Halle Berry si

Bivša missica se pohvalila novim izgledom na društvenoj mreži, a njezini pratitelji su istaknuli da lijepoj ženi sve stoji. No jedan joj je rekao da će ju muž Dino 'ubiti' kada vidi što je napravila
Vidi originalni članak

Supruga proslavljenog košarkaša Dine, Viktorija Rađa (39), drastično je skratila dugu kosu. Nakon odmora u egzotičnim krajevima odlučila se za promjenu.

Nekadašnja Miss Dalmacije dobila je mnoge komplimente nakon objave fotografije na društvenim mrežama. 
Jedan od komentara glasi: 'Lijepoj ženi sve lijepo stoji’, a u drugom stoji i bojazan: ‘Ubit će te Dino!’

Kompliment kao šlag na torti je taj da je ona ‘hrvatska Halle Berry.’ 

Viktorija je početak prosinca provela s Dinom u Maleziji koja ju je oduševila, a to je svakodnevno pokazivala svojim pratiteljima u objavama na Instagram profilu. 

- Zimi na drugom kraju svijeta - napisala je bivša missica ispod jedne fotografije. 

Bivši NBA košarkaš Dino Rađa i Viktorija Rađa u braku su šesnaest godina. Viktorija uživa u majčinstvu i ne misli se vratiti manekenstvu ili pjevanju. Par ima dvoje djece, a nekadašnja missica istaknula je kako ima idiličan odnos i s Dujom, Dininim sinom iz prvog braka. 

Jednom je rekla kako je njihov sin Roko od nje naslijedio smisao za glazbu i ples, a od muža emocije budući da Dino ni danas ne može pogledati posljednju epizodu 'Malog mista', a da ne zaplače. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • JMN 23.12.2017.

    Prije bih rekla da je skinula ekstenzije,nego odrezala kosu.

  • Mthesecond 21.12.2017.

    Ona mi nije ništa posebno al je onako neki cool tip,coolerica,ne čini se kao neko komplicirano žensko lice i s te strane gledano mi je ok i njih dvoje su baš par,baš si odgovaraju...I čim su opstali toliko zajedno u moru veza koje se raspadaju oko njih/nas znači da se dobro slažu...

  • 21.12.2017.

    Neš ti šta je skratila. U svakom slučaju je zgodna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare