To je to što me zanima!

Viktorija Rađa mazila tigra pa je napali: 'On je zlostavljan...'

Da tigar nije bezopasan, svjedoče i ogromni zubi koje je pokazao na fotografiji. Dizajnerica Matija Vuica komentirala joj je da joj tigar baš paše, a manekenka se složila s njezinom izjavom
Vidi originalni članak

Bivša Miss Dalmacije i bivša druga pratilja Miss Hrvatske Viktorija Rađa (41) na društvenoj mreži prisjetila se prošlogodišnjeg odmora na Tajlandu i pokazala fotografiju na kojoj je ušla u kavez s tigrovima. Bila je dovoljno hrabra i jednog od njih i pomazila, a ispod fotografije napisala da voli životinje. 

Da tigar nije bezopasan, svjedoče i ogromni zubi koje je pokazao na fotografiji. Dizajnerica Matija Vuica (60) komentirala je da joj tigar baš paše, a manekenka se složila s njezinom izjavom. 

No, nisu ju svi pohvalili zbog ovog, kako mnogi smatraju, hrabrog poteza. 

- Taj tigar je u kavezu i drogiran da bude pitom - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga ju je 'optužila' da podržava zlostavljanje životinja zbog te fotografije. 

Viktorija je već sedam godina u braku s bivšim košarkašem Dinom Rađom (51). Vjenčali su se na jahti nedaleko od otoka Korčule, a nije puno vremena prošlo od rođenja njihovih sinova Roka (15) i Nike (10). Dino još ima i najstarijeg sina Duju (21) iz prvog braka koji inače studira u Americi, a praznike provodi s njima.

VIDI OVO: 10 slučajeva u kojima je Meghan Markle kopirala stil princeze Diane.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Čavoglavi Hrvat 28.08.2018.

    U u u u u u Tajlandu.

  • mordor 28.08.2018.

    Taj tigar je nadrogiran, nema tu ni malo dresure. Da se njega pita on bi samo spavao.. Zube pokaže ili zareži smo kada mu stričeki u kavezu gurnu štap u usta zbog bolje fotografije.

  • 27.08.2018.

    Prelijepa životinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare