To je to što me zanima!

Violinistica upala na pozornicu i Simona Cowella gađala jajima

Riječ je o glazbenici koja je svirala na Olimpijskim igrama prošle godine u Londonu pa je njezin potez mnoge iznenadio. Natalie Holt nakon incidenta se ispričala
Vidi originalni članak

Prošlogodišnja finalistica showa Britain's Got Talent nastupila je u subotnjoj emisiji kao pratnja Richardu i Adamu Johnsonu. Natalie Holt (30) u jednom trenutku utrčala je među pjevače i izvadila kutiju s jajima pa ih je jedno po jedno bacala prema žiriju u kojem je sjedio i Simon Cowell (53). 

Britanska violinistica uspjela je uprljati Cowellov sako nakon čega ju je osiguranje odvelo s pozornice. Cowell je mislio da je riječ o dijelu koreografije pa se nije odmah zabrinuo. Natalie se poslije ispričala i izjavila da je bilo glupo što je to napravila. Riječ je o glazbenici koja je svirala na Olimpijskim igrama prošle godine u Londonu pa je njezin potez mnoge iznenadio. 

- Ispričala bih se Richardu i Adamu jer sam im zasjenila nastup. Nikad prije nisam nešto ovakvo napravila. Priznajem da je to bilo jako blesavo s moje strane - izjavila je Natalie. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Klempo mali 10.06.2013.

    Ja već pomislio da su to oni lumeni iz udruge PETA što gađaju ljude brašnom, jajima i kojekakvim drugim namirnicama... :)

  • vedii888 10.06.2013.

    Zaslužio je

  • LebronPetrovic 10.06.2013.

    Sad ce on nju gadjat svojim jajima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare