To je to što me zanima!

Violončelist Milošev objavio je live izdanje pjesama sa svog debitantskog albuma: 'Ponosni'

Od samog početka ovog projekta, govori Matej Milošev, razmišljao je o tome kako će jednog dana izdanje zaživjeti uživo, samo je bilo pitanje vremena i načina na koji će to napraviti, izjavio je
Vidi originalni članak

Sve poznatije ime na domaćoj sceni, Matej Milošev, svojim je violončelom obogatio zvuk brojnih glazbenika kod nas, a svoje je debitantsko izdanje, koje naziva 'šmek popom', 'U prolazu' predstavio 2021. godine.

Sudeći po recenzijama, među kojima i onoj Nacionala  –  radi se o neočekivano dobrom albumu koji predstavlja Mateja Miloševa kao autora i skladatelja pop glazbe pri čemu treba spomenuti i produkciju albuma koju potpisuju Tomislav Franjo Šušak i Jere Šešelja, zbog kojih su njegove pjesme dobile na dodatnoj kvaliteti. 

1. dan festivala TBF pjevali na 25. Špancirfest u Varaždinu: Splitski bend publiku zabavljao najvećim hitovima...

Album prvijenac na kojem su vokalne dionice obogatili između ostalih i Jelena Radan, TBF,  Tonka i Aljoša iz Pavela, Dunja Ercegović, Petar Beluhan, Luce i drugi, sada donosi odabir pjesama na Live Session EP-u koje donosi pet glazbenih brojeva snimljenih uživo u klubu Kazalište Komedija – Sjene feat. Jelena Radan, Tamo gdje te nema feat. N i k o l i n a, Vječni sjaj feat.TBF, Nema te feat. Jere Šešelja & Nikša Bratoš i U prolazu feat. Petar Beluhan.

Od samog početka ovog projekta, govori Matej Milošev, razmišljao je o tome kako će jednog dana izdanje zaživjeti uživo, samo je bilo pitanje vremena i načina na koji će to napraviti, izjavio je.

- Dugo mi je trebalo da se pokrenem, ali kad se cijela priča konačno počela slagati - jako je brzo sve sjelo na svoje mjesto. Skupili smo fantastičan bend, našli prostor i pozvali puno divnih gostiju i prijatelja - i mali milijun poziva, dogovora i proba kasnije ušli smo unutra i u jedan dugi dan snimili sve ovo što vidite i čujete. Svi smo dali sve od sebe, od benda i gostiju do ekipe iza kamera. I stvarno mislim da se to osjeti, vidi i čuje. Imamo odličnu i posebnu stvar iza sebe, na koju možemo biti ponosni -  srce mi je puno i veliko kao kuća. Sve vas volim, pogledajte što smo napravili zajedno!  - dodao je.

U pjesmi ‘Sjene’ pridružila mu se Jelena Radan, a cijeli ju je projekt, kaže – odveo u neke druge vode.

- Ne surađujem često, ali se ovaj put s Matejem i njegovom ekipom dogodila baš ugodna suradnja. Odveli su me u neke druge vode, bilo je to novo iskustvo, hvala im na povjerenju! Rekli su zvati ponovo, valjda su onda i oni zadovoljni! Sretno im! - rekla je.

Prvi Nera Etwa Dolina Neretve i Metković dobit će svoj glazbeno-pivski festival: Stižu TBF, Justin's Johnson...

O cijelom procesu stvaranja ovog Live Sessiona svoja je iskustva podijelila i Nikolina, koja je vokalno iznijela ‘Tamo gdje te nema’.

- Bilo je divno surađivati sa toliko kreativnih ljudi i prijatelja koji su podržali ovaj projekt, drago mi je da sam doprinijela na bilo koji način - priznala je.

PROJEKT SAŠE ANTIĆA I YAYE Zvijezde grupa TBF i Jinx imaju novi singl: 'Pjesma 'Alergija' je alegorija o pojedincu u društvu'

U pjesmi ‘Nema te’ pridružili su mu se Nikša Bratoš i Jere Šešelja, koji kaže kako je nekome tko inače nije frontmen bila velika čast i izazov naći se među svim ovim talentiranim izvođačima i otpjevati autoru Mateju Miloševu vrlo bitnu ‘Nema te’ na ovom live-u.

- Poseban gušt bio je i na pjesmi raditi sa Nikšom. U svojoj izvedbi sam pokušao prenijeti osjećaj koji najbolje znaju samo oni koji su izgubili nekog bitnog— naravno, samo u fizičkom obliku, jer pjesma jasno (i utješno) govori o spoznaji istovremene konstantne blizine onih koje smo izgubili - izjavio je Šešelja.

INTIMNI NASTUP Ljetna turneja TBF-a završava koncertom u pulskom Kaštelu: 'Zaželjeli smo se promjene...'

Matej Milošev već se albumom prvijencem predstavio kao vrsni skladatelj pop glazbe, kako on sam kaže 'šmek popa', pri čemu naglašava gušt s kojim je radio svaku pjesmu, kao i samu želju da taj 'šmek' prenese na svoje slušatelje, a cijela je priča dobila i svoj nastavak snimljen uživo u video i audio formatu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare