To je to što me zanima!

'Više je zaradila blagajnica na žvakama, nego Shakira i J.Lo'

Ove godine čast je pripala latino zvijezdama J.Lo (50) i Shakiri (42) koje su zagrijale atmosferu i oduševile milijune obožavatelja. No što one imaju od nastupa na Super Bowlu?
Vidi originalni članak

Finale NFL-a je najgledaniji televizijski događaj u SAD-u koji prati više od 100 milijuna gledatelja. Glazbeni nastup rezerviran je samo za najveće zvijezde, a mnogi pjevači sanjaju kako će jednog dana zapjevati na poluvremenu Super Bowla. Ranije su na njemu nastupile kraljica popa Madonna (62), Bruce Springsteen (71), U2Katy Perry (35) i Rolling Stonesi, britanski rock band Coldplay, R&B superzvijezde Beyonce (39), Bruno Mars (34)...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ove godine čast je pripala latino zvijezdama J.Lo (50) i Shakiri (42) koje su zagrijale atmosferu i oduševile milijune obožavatelja. No što one imaju od toga? Svi znamo da za jedan nastup uzimaju nekoliko milijuna dolara, ali koliko su zaradile za 15 minuta pjevanja na najvećem američkom sportskom događaju u Miamiju?

Odgovor je kratak i jasan: Nula kuna. A slijedi i obrazloženje. 

- Više je zaradila blagajnica na žvakama, nego Shakira i J.Lo - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Zvijezde koje imaju priliku zapjevati na finalu NFL-a ne dobivaju nikakvu novčanu naknadu, a organizacija pokriva samo sindikalni trošak. To znači da troše samo na minimalni broj radnika i troškove produkcije. Kada se svi troškovi zbroje dolazimo do cifre od oko 60 milijuna kuna, prenosi Wall Street Journal. 

No, to nije jedini razlog zbog kojeg su megazvijezde poput Lopez i Shakire pristale raditi pro bono. Drugi razlog je masovna eksponiranost. Više od milijun ljudi, kao što smo već naveli, diljem cijelog svijeta gledat će ovaj sportski događaj. I da, tu se ne ubraja milijuni obožavatelja koji će kasnije gledati videosnimke na internetu. Primjerice, Lady Gaga je nakon svog performansa doživjela veliki skok na glazbenim ljestvicama, a broj nastupa je značajno porastao, prenosi Womens Health.

S toga ne sumnjamo da će i Jennifer i Shakira dobro iskoristiti ovu priliku te kako će u skorije vrijeme njihov račun biti podebljan za još nekoliko milijuna dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kajzer/soze/80🇷🇸 03.02.2020.

    Shakira mi baš źenstvena👍...

  • IvanTolić_1 03.02.2020.

    A Maja Šitput?

  • 03.02.2020.

    gledo sam ova šakira niš posebno istrošena al zato džejlo ubija prava milf bonba jedino joj sise nisu baš neke

Komentiraj...
Vidi sve komentare