To je to što me zanima!

Više ne pomažu ni kolagen, ni botoks... Griffith pokazala bore

Melanie Griffith (54) odavno je priznala da je u nekoliko navrata otišla 'pod nož', no sad joj više ni botoks, kolagen ni razna zatezanja ne mogu pomoći da 'ispegla' bore
Vidi originalni članak

Ima liniju na kojoj joj zavide mnoge žene njene dobi, no tragove starenja s lica ipak nije uspjela obrisati. Melanie Griffith (54) odavno je priznala da je u nekoliko navrata otišla 'pod nož', no sad joj više ni botoks, kolagen ni razna zatezanja ne mogu pomoći da 'ispegla' bore. 

Glumica je došla na humanitarnu zabavu na kojoj su se skupljala sredstva za pomoć oboljelima od AIDSA i pronalazak lijeka za tu bolest. Stajling joj je bio vrhunski, u crnim hlačama, bijeloj košulji i kožnatoj crnoj jaknici istaknula je sve atribute i sakrila sve nedostatke. Ipak, lice nije mogla pokriti pa su u prvi plan došle njene duboke bore koje prije nije imala. Od silnih operacija na kojima je bila, ali i godina koje su je sustigle, lice joj izgleda pomalo napaćeno. Melanie nije marila za to, samo se smješkala.

Dobar dio života borila se s ovisnošću o alkoholu i lijekovima. Osim estetskih zahvata, 2009. je bila na operaciji zbog raka kože koji je dobila. Suprug antonio Banderas (51) pomogao joj je u svim situacijama.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • RubiNasta 12.10.2011.

    Moja mater je starija od nje pa bolje izgleda.

  • Stuka_1 12.10.2011.

    Neka proba s uzarenom peglom!

  • balto 1 11.10.2011.

    puno ružnije izgleda netko kao plastika nego netko sa par borica !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare