To je to što me zanima!

'Više nikada neću biti ljubavnik jer sam rođen da budem prvi'

Stilist tvrdi kako je prerastao razdoblje kad se želio pojavljivati u svakoj emisiji. Na ružne napise o sebi ne želi se osvrtati. Tužio je Mirnu Berend i piše novu knjigu
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (29) radi punom parom. Priprema svoju novu liniju odjeće, a radi i na novoj knjizi, piše časopis Extra. Knjiga je pri kraju i zasigurno će zainteresirati puno ljudi. Iako je modni stilist otišao u Beograd i planirao tamo ostati, vratio se u Hrvatsku. Na odlazak iz Zagreba bio se odlučio da 'pobjegne' iz jedne veze jer, kako je rekao, tko nema sreće u ljubavi, ima u poslu. Sada je odlučio da više neće biti ljubavnik jer je rođen da bude prvi. Kaže kako je prerastao razdoblja kada se želio pojavljivati u svakoj emisiji zbog čega se danas puno bolje osjeća i zadovoljnije spava. Iako se trudi ne reagirati na ružne napise o sebi, odlučio je tužiti Mirnu Berend. Modnog Mačka razljutile su ružne stvari koje je Mirna govorila o njemu. Tvrdi kako je pričala neistine samo kako bi dobila dodatnu medijsku pažnju. Estetskim zahvatima podvrgava se kako bi zadržao današnji izgled. Često se osjeća usamljeno i spreman je na novu ljubav. 

Tata nikad nije shvaćao ni moj život ni posao

Moj otac tradicionalan je čovjek. Godinama ima stalan posao s fiksnom plaćom i godišnjim odmorom. I zato nikad nije razumio mene i moj posao, ispričao nam je Marko Grubnić (28). Dodaje da s ocem ima površan odnos, ali siguran je da ga tata Veljko ipak voli najviše na svijetu. U Novu godinu Marko je ušao dobro se zabavljajući s prijateljima u Beogradu. Iako se ondje planirao preseliti, kaže da ipak ostaje u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • ajmeee_1 07.01.2011.

    ko je ovaj i šta je on,i zašto nam ga non stop serviraju na tv?

  • polema 06.01.2011.

    mammmmaaaaaaaa,mene strah, i moja baka je modna mačkica, ima iste naočale!!!!!!

  • PetraPan 06.01.2011.

    ma fujjj..ovo je samo dno dna. Mentalni bolesnik, čista psiho-patologija, a i oni koji ga prate u stopu, tu mislim na razne Grdovićke i ine..

Komentiraj...
Vidi sve komentare