To je to što me zanima!

Više niti nebo nije granica: Tom Cruise će biti prvi glumac koji će snimati scene za film u svemiru

Holivudski veteran navodno se udružio s redateljem Dougom Limanom, koji je režirao klasik 'Bourneov identitet', oko ideje za filmovi koja uključuje snimanje u svemiru
Vidi originalni članak

Nakon trijumfalnog uspjeha ove godine s nastavkom kultnog filma 'Top Gun', glumac Tom Cruise (61) sada doslovno cilja dalje od neba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Holivudski veteran navodno se udružio s redateljem Dougom Limanom (57), koji je režirao klasik 'Bourneov identitet', oko ideje za film koja uključuje snimanje u svemiru. Ideja je prvi put predstavljena 2020., ali planove je zaustavila pandemija korona virusa. 

Priča se da su Cruise i Liman kontaktirali tvrtku 'Universal Filmed Entertainment Group' (UFEG) o ideji da Cruise poleti raketom do Međunarodne svemirske postaje.

- Mislim da nas Tom Cruise vodi u svemir, on vodi svijet u svemir - rekla je predsjednica UFEG-a Donna Langley, za BBC Newsu.

- To je plan. Imamo sjajan projekt u razvoju s Tomom. Odnošenje rakete do svemirske postaje i snimanje - dodala je. 

Langley je otkrila da će se većina filma snimati na zemlji, a kulminacija će biti 'odlazak lika u svemir kako bi spasio svijet od katastrofe'. Priznala je da se nada da će Cruise postati 'prvi civil koji će prošetati svemirom izvan svemirske postaje'. 

Podsjetimo, ove godine je izašao film 'Top Gun:Maverick' i postao sedmi film s najvećom zaradom svih vremena. 

IZNENADIO OBOŽAVATELJE Tom Cruise prestao s estetskim zahvatima? Evo kako izgleda...

Nastavak hita iz 1986. godine zaradio je 4,8 milijardi kuna u SAD-u od početka prikazivanja 27. svibnja ove godine. Njegova globalna zarada na kino blagajnama iznosi 9,9 milijardi kuna, što je dovoljno da bude 13. film s najvećom zaradom ikada snimljen, a time je prešao i 'Titanic'.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S FABIJANOM

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Bree1977 10.10.2022.

    Zadnji Top Gun me ugodno iznenadio,svaka čast ♥️

  • __Che__ 10.10.2022.

    cjenim ga kao glumca jer scene izvodi sam a ne da ceka placenike da odrade tezi dio posla pa da se moze naslikavat poslije

  • PLAVOOKO_1 10.10.2022.

    Jedva čekam! Al Top Gun je top!

Komentiraj...
Vidi sve komentare