To je to što me zanima!

Više od 500 sati vježbi i 40 sati šminkanja u zabavnom showu

Mario, Minea, Baby Dooks, Vanda, Giuliano, Ronald, Jasna i Andrea lica su o kojima se posljednjih tjedana najviše priča. Postali su apsolutni televizijski hit
Vidi originalni članak

Mario, Minea, Baby Dooks, Vanda, Giuliano, Ronald, Jasna i Andrea lica su o kojima se posljednjih tjedana najviše priča jer je ova fenomenalna osmorka postala je apsolutni televizijski hit. 

Do sada je u showu odrađena 61 transformacija, od kojih je 56 odrađeno od strane kandidata, a ostale transformacije bile su one žirija kada je u prvoj emisiji Sandra Bagarić utjelovila Marilyn Monroe, Goran Navojec Elvisa Presleya, a Tomo in der Mühlen bio je Slash. Transformacijama nije mogao odoljeti ni voditeljski par Igor Mešin i Rene Bitorajac te su tako u drugoj emisiji na pozornici zapjevali i zaplesali kao legendarna R&B pop i dance grupa – Milli Vanilli.

Vjerojatno najzanimljivije i najsmješnije preobrazbe su one u suprotan spol. Neokrunjeni kralj transformacija u suprotan spol je definitivno Mario Petreković sa svojim izvanredno odrađenim nastupima kao Beyonce i Tina Turner. Za njim ne zaostaje ni Minea iznenadivši gledatelje kao MC Hammer te kao Jole oduševivši i žiri i publiku, ali i istoimenog pjevača koji je izjavio da nije znao da ima -  brata blizanca. 

Za Ronalda Brausa u četvrtoj emisiji peobrazba je poprimila jednu novu dimenziju kada ga je fotorulet u prethodnoj emisiji iznenadio dvostrukom transformacijom u Ivu Robića i Zdenku Vučković. 

Kako bi kandidati uspješno izvršili svoj zadatak i vokalno se približili boji glasa ikona u koje se transformiraju, brinu se vokalne trenerice Ivana Husar i Marija Tomčić, a Sandra Bagarić kao dramska trenerica pomaže natjecateljima kako bi što bolje ''skinuli'' geste, mimiku i ušli u lik izvođača.

Petreković drži rekord u plesnim pripremama

Nimalo lak zadatak nema ni plesni trener showa, Igor Barberić koji ima odgovornost naučiti kandidate plesne korake za odgovarajući nastup. Vremena za vježbanje je jako malo. Osam kandidata, a samo tjedan dana. Kandidati će morati izdvojiti i preko 500 sati za vježbe plesnih i pjevačkih izvedbi.  

Rekord u satima provedenim u pripremama drži s Mariom Petrekovićem za nastup Beyonce, dok  je najmanje problema imao s koreografijom za nastup Jasne Palić Picukarić kao Pharell s pjesmom Happy.

Ono što je najbitnije u showu jest, kako Igor ističe, da se taj ženski ili muški karakter u plesu više dobiva stavom i glumom nego samom koreografijom. 

-  Nije ni svakoj ženi prirodno biti Beyonce - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Krokodilko_1 23.11.2014.

    super show ali Bagaricka iritantna svojim glasovnim upadima a i ijeljenje savjeta joj nije jaca strana...

  • sara88 21.11.2014.

    Po meni super i jako zabavan show, znam da su ovi sta sudjeluju itekako placeni al bome svakog tjedna nekoj humanitarnoj udruzi idu pare..tako da jako lijepo, svaka cast na trudu kako biste nas nasmijali :-)

  • dazoh 21.11.2014.

    Maknuti Bagarićku i imaju stepenicu bolju emisiju-žena je stvarno naporna u samoisticanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare