To je to što me zanima!

Višnjić će glumiti A. Gotovinu u filmu punca Antuna Vrdoljaka

Scenarij za film o životu generala Gotovine je pri kraju, piše Jutarnji list. Na ideju o snimanju filma Goran Višnjić i Antun Vrdoljak došli su prateći zbivanja u Haagu
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (39) u Haagu nije bio samo da bi pružio potporu generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Šibenski glumac s hollywoodskom adresom pripremao se za ulogu generala Gotovine u novom filmu svoga punca Antuna Vrdoljaka.

Kako je Višnjić rekao, scenarij za film o životu generala Gotovine je pri kraju, piše Jutarnji list. Na ideju o snimanju filma Višnjić i Vrdoljak došli su prateći zbivanja u Haagu.

Višnjić je dodao i da je Gotovina u akciji Oluja oslobodio selo njegova djeda i bake. Film bi se trebao početi snimati na jesen. Redatelj Vrdoljak zasad ništa nije htio komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • walterix 19.05.2012.

    Ako si takav domoljub, ok, snimi film i zaradu uplati za nešto, djecu, bilo što...

  • walterix 19.05.2012.

    Sramota! Sad se on sjetio kad Gotovini možda smanje kaznu. Sad če se svislikat i nalizavat tamo! Gdje ste bili dosad??? Sad bi on zaradio nešto na njemu! Generali naši, odjebite sve takve, ima ljudi koji vas iskreno vole!

  • japanokinez 18.05.2012.

    Višnjić nije došao dati nikome nikakvu podršku već je došao snimiti ponašanje kako bi mogao namlatiti lovu za svoj novi film. Baš njega briga za Gotovinovu Gotovinu. Običan lišaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare