To je to što me zanima!

Višnjić će glumiti u britanskoj seriji: 'To mi je posao iz snova'

Uvijek sam bio veliki obožavatelj Doctora Whoa pa sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti, kaže glumac
Vidi originalni članak

Šibenčanin Goran Višnjić (47) sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio kako je dobio ulogu u jednoj od najdugovječnijih i najpopularnijih britanskih serija 'Doctor Who'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uskoro više informacija - napisao je u opis objave. Iako je pomalo tajnovit oko uloge, neki od obožavatelja nagađaju kako će glumiti Nikolu Teslu.

Goran će se pojaviti u 12. sezoni serije čije bi emitiranje trebalo krenuti početkom iduće godine.

- Uvijek sam bio veliki obožavatelj Doctora Whoa pa sam bio presretan kad sam dobio priliku glumiti jednu od meni najdražih povijesnih ličnosti. To će za mene biti posao iz snova - rekao je.

Goran je hrvatski glumac koji se pojavljuje u mnogim američkim filmovima i serijama, a kako kaže, mnogi nisu vjerovali da će uspjeti.

- Ima dana kad još uvijek ne mogu povjerovati gdje se nalazim. Koliko sam daleko od svog malog grada Šibenika s velikim srcem i Hrvatske od koje me život doveo. Svaki dan sam zahvalan za ovo nevjerojatno putovanje i sve te predivne ljude u svom životu - rekao je glumac jednom prilikom. 

VIĐEN NA RIVI Goran Višnjić uživa u rodnom Šibeniku: 'Nezamjenjiv osjećaj'

Inače, 'Doctor Who' je britanska  znanstveno-fantastična serija koja se na BBC-u emitira od 1963. uz povremene pauze. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentatorxyz 15.12.2019.

    Dokazao se odličnom glumom u Generalu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare