To je to što me zanima!

Višnjić objavio novu sliku sina: Vigo Leo pokazuje srednji prst

Početkom srpnja Ivana i Goran Višnjić dobili su svoje prvo biološko dijete koje je rodila surogat majka, sina Viga Lea. Već imaju posvojenog dječaka Tina.
Vidi originalni članak

Nakon što je Goran Višnjić (38) prije nekoliko dana objavio fotografiju sin Viga Lea, točnije njegovih nožica, odlučio je objaviti još jedan njegov dio. Ovoga puta riječ je o šaci dječaka. Slika je zanimljiva i po tome što su ostali prsti ruke skupljeni dok je srednji ispružen. Nova fotografija je objavljena na forumu internetske stranice obožavatelja Gorana Višnjića. 

Početkom srpnja Ivana (41) i Goran Višnjić dobili su svoje prvo biološko dijete koje je rodila surogat majka. Prije tri i pol godine posvojili su dječaka Tina.  U braku su 11 godina. 

OVDJE možete pogledati novu fotografiju malenog Viga Lea. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Sibenik 05.08.2011.

    Sa kim je u biti Visnjic dobio dijete? Sa surogat majkom ili sa zenom? Nije dao izjavu. Sa kim god da je neka je maleckom sve sa srecom a tata mu je bas svjetski lik daleko od nas balkanaca koji stvaramo djecu prirodnim putem a ne placanjem po narudžbi.

  • Florida 05.08.2011.

    čuj tebe...mješanje u tuđi život...koliko sam upoznata to je cijena slave...ima negativnih i pozitivnih komentara kod svakog...pa nećemo sad kao miševi na svaki negativan skakat...to mi je apsurdno pogotovo što se s tim neće svijet promjeniti...

  • remi00 05.08.2011.

    super slike -.-' ono wtf.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare