To je to što me zanima!

Višnjić pokazao isječak filma: Ovako će izgledati 'General'

Ovo je samo dio nemontiranog materijala i boja još nije popravljena, no ovo je jedan dan našeg snimanja i vama na uživanje, poručio je na društvenoj mreži Goran Višnjić
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (44) razveselio je pratitelje na Instagramu pohvalivši se isječkom iz filma 'General' Antuna Vrdoljaka kojeg trenutno snima.

- Ovo je samo dio nemontiranog materijala i boja još nije popravljena, no to je jedan dan našeg snimanja i dajem ga vama na uživanje. Osim toga, još moramo kompjuterski nacrtati neke stvari na našem helikopteru. Za sve naše drage gledatelje koji će primijetiti sve loše dijelove i boje u isječku - ne brinite se, znamo, bit će dobro - napisao je glumac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Višnjić koji igra generala Antu Gotovinu, često dijeli 'fotke' sa snimanja pa je tako prošlog mjeseca pokazao kako isprobava tenk marke T-55, najprodavaniji sovjetski model koji se počeo koristiti još u Drugom svjetskom ratu.

Film će prikazivati Gotovinin život od rođenja do oslobađanja, na temelju knjige 'Ratnik, pustolov i general'. 

Osim Višnjića u filmu će se pojaviti i Tarik Filipović kao admiral Davor Domazet Loša, Nataša Janjić koja tumači HRT-ovu novinarku Vesnu Karuzu i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • 7vuk777 09.04.2017.

    koga zanima film o plačeniku i ratnom profiteru,snimite film o istinskim herojima,npr BLAGI ZADRI

  • brener 07.04.2017.

    Gotovina u Hrvatsku dovodi crnce da rade za njega na tunama, a što nije par naših nezaposlenih momaka zaposlio? Očito smo manje vrijedni.

  • brener 07.04.2017.

    Mene nije ni briga za taj film. Ohladio sam se od svih "velikih Hrvata" iz nekog razloga. Njima je dobro, oni neće gladovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare