To je to što me zanima!

Višnjić postao srpski pukovnik Dobrivoje: U lovu je na zombije

Uloga u Netflixovoj seriji samo je nastavak američke karijere šibenskog glumca koja je počela još 1999. ulogom Dr. Luke Kovača u 'Hitnoj službi'...
Vidi originalni članak

Goran Višnjić (46), Šibenčanin s holivudskom adresom, pohvalio se još prošle godine da će glumiti u američkoj seriji 'Santa Clarita Diet', a sada je otkriveno još detalja oko treće sezone Netflixova uratka. 

Goran, kojeg će gledatelji uskoro gledati u uniformi hrvatske vojske u filmu i seriji 'General', zamijenit će uniforme i utjelovit srpskog pukovnika Dobrivoja Poplovića. Na filmskoj IMDB stranici navedeno je da Višnjić glumi u četiri epizode, a pojavljuje se već u prvoj u kojoj lovi zombija i pokušava ga ispitati. 

- Moj lik dolazi u Ameriku iz zemlje iz koje potječe virus. Za razliku od 'Vitezova Srbije', organizacije koja želi ubiti zombije, on ima sasvim drukčiji, pomalo iznenađujući plan. Zato mi se i svidjela ova serija, jer se radi o pravoj komediji - ispričao je Višnjić američkim medijima. 

Uloga u Netflixovoj seriji samo je nastavak američke karijere šibenskog glumca koja je počela još 1999. ulogom Dr. Luke Kovača u 'Hitnoj službi', a nastavljena je u 'Crvenoj udovici', 'Extant', 'Granicama zločina', te seriji 'Timeless', čije je finale emitirano krajem prošle godine. 

U ovoj komediji Drew Barrymore i Timothy Olyphant glume bračni par Sheilu i Joela Hammonda čiji se život promijeni kada se Sheila zarazi virusom od kojeg postane zombi. U prijašnjim sezonama otkriveno je kako je virus došao iz Srbije, točnije iz izmišljenog grada Pozica. Osim naslovne uloge u 'Generalu' Višnjića će publika moći gledati i u filmu 'Fatima'.

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • just-4-fun 01.04.2019.

    Gdje se pojavljuju "Vitezovi Srbije".. to nikak nemre bit dobro 😂😁

  • papilon100 01.04.2019.

    A je ruzan za glumca koji nos koji zubi pa ofarbana kosa.

  • KlikZG1 01.04.2019.

    Gdje je zadnja isplata za onaj film " General" ? Reci svom Vrdoljaku da odreši kesu ili ga nije ni briga za radnike..

Komentiraj...
Vidi sve komentare