To je to što me zanima!

Višnjić promijenio imidž, mnogi ga nisu prepoznali: 'Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno'

Transformaciju mu je komentirala i pjevačica Nina Badrić dok su mnogi pretpostavili da je promijenio imidž za seriju 'Vikinzi: Valhalla' kojoj se pridružuje u trećoj sezoni
Vidi originalni članak

Glumac Goran Višnjić (49) priprema se za ulogu u seriji 'Vikinzi: Valhalla', a sada je potpuno promijenio imidž i pokazao da sada ima puno dulju bradu, ali i da izgleda zapuštenije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno - napisao je Goran u opisu fotografije.

Obožavatelje je iznenadio bradom i sijedama, a neki ga čak nisu ni prepoznali.

- Izgledaš svježe - napisala mu je pjevačica Nina Badrić (50) dok su mnogi pretpostavili da je promijenio imidž za seriju 'Vikinzi: Valhalla' kojoj se pridružuje u trećoj sezoni.

HIT SERIJA Goran Višnjić preuzet će ulogu u nastavku Netflixovih 'Vikinga'

- Izgledaš pomalo kao Sean Connery s tim izgledom - poručili su mu.

Podsjećamo, Višnjić će debitirati u trećoj sezoni kao lik Erika Crvenog - 'Erik the Red'. Erik Crveni legendarni je vikinški otac Leifa Erikssona i Freydis, koji živi u egzilu Grenlandu zbog zločina koji je počinio na Islandu i u Norveškoj. 

Povijesnu dramu 'Vikings: Valhalla' kreirao je Jeb Stuart kao nastavak Vikinga Michaela Hirsta, koji su objavljeni na Netflixu u veljači ove godine, a koji su se ubrzo našli u top 10 najgledanijih. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 20.07.2022.

    Lik je možda i lošiji od Rade Serbedzije. Kad počme pricat ruski taj Rade povraća mi se

  • Sapientem 12.07.2022.

    Koji fejk glumac..., a i čovik🧐

  • 05.07.2022.

    nikad lipši

Komentiraj...
Vidi sve komentare