To je to što me zanima!

Vištica pohvalila Kolindu: Dama je stigla i odgledala predstavu unatoč nedavnoj operaciji...

Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh, napisala je glumica
Vidi originalni članak

Glumica Ornela Vištica (31) utjelovila je bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (52) u predstavi 'Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)' zagrebačkoga kazališta Kerempuh.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na praizvedbi predstave pojavila se i sama predsjednica pa je pozirala s Višticom.

- Hvala svima na čestitkama za ulogu Kolinde Grabar Kitarović nakon večerašnje premijere. Hvala redatelju, kolegama i kazalištu Kerempuh pod vodstvom gospodina Šuškovića. Mene je posebno večeras dotaknula žena, dama koja je stigla i unatoč nedavnom operacijskom zahvatu i odgledala predstavu Predsjednici & ca. S osmijehom je odgledala satiru. Hvala draga, stvarna i hrabra Kolinda, hvala Vam na svemu. Da, imala sam tremu. I na cvijeću, hvala - napisala je glumica.

U KAZALIŠTU KEREMPUH Kolinda i Stjepan Mesić gledali su predstavu 'Predsjednici&ca': Oboje pozirali s crnim maskama

Na Facebooku se oglasila i Kolinda.

- Svakako preporučam Predsjednici&Ca Kazalište Kerempuh. Sigurno će vas nasmijati, a ja sam se do suza nasmijala na vlastiti račun. Pa zar stvarno toliko gestikuliram?! Ornela Vištica je sjajna! I cijela ekipa predstave. Stereotipi o predsjednicima spleteni u duhovit kolaž. Najdraža scena? Naravno, Moskva, Hrvatski nogometni savez! A i moja Grobnišćina Katedra Čakavskoga sabora Grobnišćine je konačno ušla na scenu - poručila je.

Inače, u predstavi Kolinda na večeru zove Ivu Josipovića (63), Stipu Mesića (85), Franju Tuđmana Josipa Broza Tita kako bi pronašli recept za spas zabrinjavajuće Hrvatske.

Predsjednici zvoni mobitel 'Lijepa li si', a zvona na vratima su joj 'Vila Velebita'. 

Prvo na večeru stiže Josipović (Siniša Miletić / Ivan Jončić) koji na dar donosi fikus i bocu vina.

Nakon njega dolaze Tuđman (Tarik Filipović), Mesić (Hrvoje Kečkeš) i Tito (Boris Svrtan) koji je zaradio najveći pljesak.

Svi su se smijali u publici, a nakon predstave glumci su dobili dugi aplauz.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crna mačka 25.10.2020.

    Hvala biračima koji joj nisu dali svoj glas. Dvolične osobe ne mogu !

  • cura hercegovka 25.10.2020.

    Svaka cast kraljici Kolindi i nasoj hercegovki Orneli.👍👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare