To je to što me zanima!

Vitasović: Dora je namještena, neću sudjelovati u toj sramoti

Kakva je to smijurija? Severina pjeva ‘Moja štikla’ i pobijedi, a ja pjevam ‘Ja ne gren’ i ne prođem, kaže Alen, čija je pjesma, koju je pjevao na Dori 2009., postala hit, koji se i danas pjeva
Vidi originalni članak

Neka vama Dore, ja ću pjevati studentima, kaže Alen Vitasović (50).

Istarski glazbenik u petak će nastupati na Brucošijadi zagrebačkog Filozofskog fakulteta. Tom nam je prilikom otkrio kako mu ne pada na pamet ponovno sudjelovati u izboru za hrvatskog predstavnika na Euroviziji.

HRT je, naime, vratio Doru pa će gledatelji opet moći glasati za izvođača i pjesmu koje žele vidjeti na Eurosongu. Vitasović, međutim, ne vjeruje da je postupak transparentan, kakvim se prikazuje.


- Nikad više neću ići na Doru ni na bilo koji način biti dio tog showa. Dora je namještena i već se zna pobjednik - uvjeren je Vitasović, koji je ove godine proslavio 35 godina glazbenog rada i 25 godina profesionalne karijere.


Alen je nekoliko puta nastupao na Dori, ali nikad nije pobijedio.

- Kakva je to smijurija? Severina pjeva ‘Moja štikla’ i pobijedi, a ja pjevam ‘Ja ne gren’ i ne prođem - kaže Alen, čija je pjesma, koju je pjevao na Dori 2009., postala hit, koji se i danas pjeva.

- Dora je najobičnija sramota, zbog koje se onda sramotimo i na Eurosongu. Ne želim sudjelovati u toj sramoti - izravan je Vitasović. I bez Dore, objašnjava, zadovoljan je svojom karijerom. Trenutačno radi na novom albumu, a hoće li u petak izvesti koju od novih pjesama, nije nam želio otkriti.


- Bit će mi drago nastupati s TBF-om. Potrudit ću se da moj nastup bude najbolji dosad - zaključuje Alen.

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Idi na 24sata

Komentari 68

  • cimerrr 27.11.2018.

    Sve je kod nas namješteno. I oni Kraljevi ulice su imali super pjesnu,veliki hit pa su završili drugi i nisu otišli.

  • aavent 27.11.2018.

    Alene, realno i dan danas da se glasa za tvoju pjesmu i za Moju stiklu od naroda, Moja stikla bi pobjedila tu pjesmu, i ne samo u hrvatskoj nego i u europi. Ne kazem da je to ispravno, ali je tako.

  • 26.11.2018.

    ali pjesma za euroviziju zadnjih 20 godina nikako u top 15,,, jedino riva je uspjela,,, nemamo dobre pjesme na eurosongu i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare