To je to što me zanima!

Vitasović: Ne pijem rakiju i vino koje napravim s ocem

Slava me dotukla. Nisam se znao nositi s time da djevojčice vrište za mnom, kaže Alen Vitasović. Dodaje da je uvijek pio malo, ali bi se brzo napio
Vidi originalni članak

Tajnu dobrog vina neću otkriti, samo mogu reći da je jako ukusno. Svake godine s ocem  pravim bijelu malvaziju, kaže Alen. Istarski pjevač, koji je tijekom Dore imao koncert u Viškovu kraj Rijeke, ispričao je kako se bori protiv ovisnosti o alkoholu.
- Tužne i depresivne misli, zbog kojih sam i pio, sada rješavam slikanjem. U tmurnim razdobljima nastale su najbolje slike, koje danas ni sam ne mogu protumačiti. Slikam akvarel, olovkom i radim kolaž - kaže Alen. Osim slikarstva, bavi se i fotografiranjem. Peče domaću rakiju, no rijetko je degustira jer ne pije žestice. Tvrdi da nikad nije bio alkoholičar te kako ga je u prošlosti “prevarila” treća čašica bevande od koje bi se napio.
- Ne idem na liječenje, samo u savjetovalište  - rekao je Alen. Osvrnuo se i na prošlogodišnju Doru te kako su ga optužili da je pijan povraćao u slastičarnici hotela Milenij.
- To je laž. Napio sam se jer sam se razočarao u cijelu tu priču o Dori i mom neprolasku u finale. Dobio sam informaciju da je Dora obična farsa i kako je sve namješteno pa sam se osjećao poniženo. Hipersenzibilan sam i osjetljiv - 'ispovijedio’ se Alen, koji ove godine slavi 30 godina glazbene karijere.
Prije petnaest godina oženio se Sandrom te ima dvoje djece, 14-godišnjeg sina Ivana i 7-godišnju kćer Miju.


'U MOJOJ DUŠI VLADA POTPUNI KAOS'
Alen Vitasović slika ono što u tom trenutku osjeća u srcu. Često su to apstraktni motivi koji govore o njegovu duševnom stanju. Voli jasne linije i geometrijska tijela, koje potom boji u tamne nijanse.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • thug lady 07.03.2010.

    \"Alen slika ono što osjeća u srcu\" - sta osjeca? Nerede?

  • Crna Mackica 07.03.2010.

    Dvi,tri bevande...haha ,u jednom kafiću je toliko popio da nije imao za platiti i vikao je konobaru znaš li ti ko sam ja ?? baš je jadan

  • sined 07.03.2010.

    aha

Komentiraj...
Vidi sve komentare