Obavijesti

Show

Komentari 15

Vitasović: Ne pijem rakiju i vino koje napravim s ocem

Vitasović: Ne pijem rakiju i vino koje napravim s ocem
5

Slava me dotukla. Nisam se znao nositi s time da djevojčice vrište za mnom, kaže Alen Vitasović. Dodaje da je uvijek pio malo, ali bi se brzo napio

VIDEO

Tajnu dobrog vina neću otkriti, samo mogu reći da je jako ukusno. Svake godine s ocem  pravim bijelu malvaziju, kaže Alen. Istarski pjevač, koji je tijekom Dore imao koncert u Viškovu kraj Rijeke, ispričao je kako se bori protiv ovisnosti o alkoholu.
- Tužne i depresivne misli, zbog kojih sam i pio, sada rješavam slikanjem. U tmurnim razdobljima nastale su najbolje slike, koje danas ni sam ne mogu protumačiti. Slikam akvarel, olovkom i radim kolaž - kaže Alen. Osim slikarstva, bavi se i fotografiranjem. Peče domaću rakiju, no rijetko je degustira jer ne pije žestice. Tvrdi da nikad nije bio alkoholičar te kako ga je u prošlosti “prevarila” treća čašica bevande od koje bi se napio.
- Ne idem na liječenje, samo u savjetovalište  - rekao je Alen. Osvrnuo se i na prošlogodišnju Doru te kako su ga optužili da je pijan povraćao u slastičarnici hotela Milenij.
- To je laž. Napio sam se jer sam se razočarao u cijelu tu priču o Dori i mom neprolasku u finale. Dobio sam informaciju da je Dora obična farsa i kako je sve namješteno pa sam se osjećao poniženo. Hipersenzibilan sam i osjetljiv - 'ispovijedio’ se Alen, koji ove godine slavi 30 godina glazbene karijere.
Prije petnaest godina oženio se Sandrom te ima dvoje djece, 14-godišnjeg sina Ivana i 7-godišnju kćer Miju.


'U MOJOJ DUŠI VLADA POTPUNI KAOS'
Alen Vitasović slika ono što u tom trenutku osjeća u srcu. Često su to apstraktni motivi koji govore o njegovu duševnom stanju. Voli jasne linije i geometrijska tijela, koje potom boji u tamne nijanse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci