To je to što me zanima!

Vitasović rasprodao Sax s novim bendom: 'Pijem vodu, nitko mi ne želi donijeti koju bevandicu'

S vama ću lijepo pjevati dva sata. Budite mi dobri, sretni, zdravi, a i sriće u životu triba. Uživajte!, poručio je publici koja se u tom trenutku počela derati te zviždati
Vidi originalni članak

Nije li ovo žalosno, Vitasović pije vodu, nitko se neće udostojiti da mi donese bevandicu, požalio se Alen Vitasović (54), publici tijekom koncerta u zagrebačkom klubu Sax. Istarski glazbenik nastupio je u subotu navečer sa svojim novim bendom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koncert je otvorio s pjesmom 'Sandra', a u jednom trenutku šaljivo se obratio kolegici iz gimnazije koja je bila u prvom redu.

- Gabrijela zasto si ti imala 5 iz matematike a ja 2 - našalio se Vitasović pa zapjevao pjesmu 'Nemorem bez nje'. Publika je uživala, što dokazuju gromoglasni aplauzi te zviždanje. Atmosferu su u prepunom Saxu stvarali i svjetlosni efekti.

IMA NOVI BEND Alen Vitasović: Bio sam na podu i gledao smrti u oči. Vratio sam se da život završim kako treba

- S vama ću lijepo pjevati dva sata. Budite mi dobri, sretni, zdravi, a i sriće u životu triba. Uživajte! - poručio je publici koja se u tom trenutku počela derati te zviždati.

Ovo je još samo jedan od Vitasovićevih koncerata u nizu, na kojima je oduševio svoje mnogobrojne fanove. Uslijed pandemije koronavirusa nastupa nije bilo, ali Alen je stvarao hitove. Upravo tada nastale su pjesme 'U dušu', 'Oštarije su mi zaprl','Ili si ili nis', 'Da se ne zatare' i 'Vrime je za doma poć'.

U karijeri je izbacio brojne uspješnice kao što su 'Ne moren bež nje', 'Jenu noć', 'Niš mi se ne da' i 'Ja ne gren'. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Franje Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.11.2022.

    To je za tvoje dobro.

  • 🐬DAVOR🌊 06.11.2022.

    Ovaj je sa Bevanda Manom Grdijem u nekom bliskom srodstvu, možda polu braća.

  • 09051959ve 06.11.2022.

    Nikada mi nije bio simpatičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare