To je to što me zanima!

Vitka Aleksandra Grdić s farme ravno na reviju

Mirišljava i sređena Miss Aleks, na prvoj večeri Wella Fashion Weeka, srela je svoje društvo s 'Farme'. Lupino i ona se nisu ni pogledali
Vidi originalni članak

Kontroverzna manekenka na pistu se vratila s “istesanom” linijom. Višak kilograma izgubila je na farmi gdje je jela uglavnom povrće. Manekenke su prve večeri Wella Fashion Weeka u prepunoj hali zagrebačkog hotela Arcotel nosile minikolekciju modnih brandova Just Cavalli, Class Cavalli i Max & Co. Nakon revije, Aleksandra se posljednja spustila među uzvanike, među kojima je bio i Lupino. Stajali su udaljeni jedno od drugog dva metra i pravili se da se ne vide. Nisu se ni pozdravili. Lupino je rekao da se nema on šta slikati s nekim tko ima neurotičnu energiju, a Aleksandra je na spomen zajedničke fotografije samo odmahnula rukom i ubrzo otišla. Uto je došao i Stipe Drviš. Ni on ni Lupino se nisu pozdravili.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • zelja29 07.05.2008.

    pa halo ...normalno da će se oprati i srediti na prvom javnom eventu nakon izolacije! Jadna je ona i to njeno nazovimo sređivanje eh!

  • user_19801 07.05.2008.

    dajte molim vas pa u našoj lijepoj ima lijepših i pametnijih djevojaka a ne kao što je grdička,fali njoj malo više od pameti , npr. kulture izražavanja, nezna ni prićati tko zna gdje je ona bila dok se učila kultura u školi

  • mmirka 06.05.2008.

    Grdićka super izgleda,da ima bar pola toliko dobrog u glavi bilo bi super. Mislim da je spaljena od droge,baš ima neki poremečej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare