To je to što me zanima!

Vjenčale se slavne lezbijke Ellen DeGeneres i Portia

Najpoznatiji hollywoodski lezbijski par vjenčao se na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu pred samo 20-ak prijatelja i bez velike medijske pompe
Vidi originalni članak

TV voditeljica Ellen DeGeneres (50) i glumica Portia de Rossi (35) zaručile su se ove godine uoči dodjele nagrade Emmy, a vjenčanje je Ellen najavila još u svojoj emisiji u svibnju ubrzo nakon što je Kalifornija odobrila istospolne brakove.
Djevojke su se vjenčale bez velike medijske pompe, pred samo 20 prijatelja na tajnoj ceremoniji u Los Angelesu. Ceremoniji su prisustvovale i njihove majke. Obje su nosile kreacije Zaca Prosena, dok su se za interijer pobrinuli poznati hollywoodski cvjećari. Ellen je prije Portije bila zaručena za glumicu Anne Heche. Njihova veza je pukla jer se Anne odlučila okrenuti muškarcima. Glumica i voditeljica tako su postale prve poznate lezbijke koje su se vjenčale nakon što je Kalifornija ove godine odobrila istospolne brakove.
- Svakodnevno učimo jedna od druge i odrasle smo pa ovaj brak smatramo svojim novim početkom - rekle su Ellen i Portia.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Beatrix Kiddo 17.08.2008.

    bremba ti si bolestan!fakat mi nije jasno kak mene i grubnića nisu zvali,ja sma odlučila postati gay sam zato jer je grubnić reko da je to u modi,a nisu nas zvale.aj sretno cure,a vi ostali koji se grozite na njih aj ne serite svaki dan drkate an lezbe i maštate o seksu u troje.ko će se ljubiti sa mnom?možete se predbilježiti i za ljubljenje sa grubnićem.

  • bremba 17.08.2008.

    koja steta dobar komaad zene i ovako se razboli!!!!!!

  • new_girl 17.08.2008.

    nek im je sa srećom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare