To je to što me zanima!

Vjenčanje Tarika i bivše misice Lejle na Brijunima?

Tarik Filipović i Lejla Šehović vjenčat će se na proljeće nakon što dobiju sina. Na svadbi će zapjevati njihov prijatelj Halid Bešlić
Vidi originalni članak

Tarik mi je rekao da svakako računam da ću zapjevati na njegovoj i Lejlinoj svadbi, kaže najpopularniji bosanski pjevač Halid Bešlić. Glumac i televizijski voditelj te bivša misica, kaže Bešlić, vjenčanje planiraju u proljeće na Brijunima. Lejli će to biti drugi brak. Iz braka s bratom bivše tenisačice Ive Majoli, Dadom, Lejla ima trogodišnjeg sinčića Dina. Par već živi zajedno u stanu, u kojem su nedavno uredili i sobu za sina kojeg će Lejla roditi u siječnju. Tarik je na nedavnoj premijeri predstave “Ekstaze” u matičnom kazalištu Kerempuh u Zagrebu svojim kolegama predstavio buduću suprugu. Mnogi su Lejli davali komplimente rekavši kako je prekrasna trudnica.
Do kraja godine 35-godišnji Tarik će snimati sitcom “Bitange i princeze”, a nedavno je snimio zadnju emisiju kviza “Tko želi biti milijunaš?”. Za siječanj ne planira nove obveze jer se u potpunosti želi posvetiti svojoj četiri godine mlađoj Lejli i uživati u prvim danima očinstva.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • schatz 22.11.2007.

    Ispravak netočnog navoda: Nije premjera predstave \"Ekstaze\", nego \"Metastaze\".

  • sined 22.11.2007.

    ima se para

  • prizemlje 22.11.2007.

    eeeeh lijepo su govorili naši stari:::: voli i drž\" svoje a poštuj tuđe....čestitam im...

Komentiraj...
Vidi sve komentare