To je to što me zanima!

Objavljena je posljednja snimka nestale glumice: Vjeruju da se utopila, prsluk joj bio na čamcu

Na snimci s nadzornih kamera vidi se kako je na obalu došla sa svojim automobilom marke Mercedes, a potom je sa sinom odšetala unajmiti brod. Odvezli su se, a kasnije je posada pronašla njezina sina samoga
Vidi originalni članak

Brojni strani mediji prenijeli su kako je glumica Naya Rivera (33), poznata po ulozi u seriji 'Glee', u srijedu poslijepodne nestala na jezeru Piru u Južnoj Kaliforniji. Policija je odmah pokrenula potragu za glumicom, nakon što su pronašli njezinog sina Joseya Hollisa Dorseya (4) samog na brodu. Potraga je bila bezuspješna, a ured šerifa okruga Ventura objavio je posljednju snimku glumice. 

Na snimci s nadzornih kamera vidi se kako je na obalu došla sa svojim automobilom marke Mercedes, a potom je sa sinom odšetala unajmiti brod. Odvezli su se, a nekoliko sati kasnije posada drugoga broda pronašla je njezina sina kako spava sam u brodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pretpostavlja se kako se utopila u jezeru jer je u čamcu ostao njezin prsluk za spašavanje. Osim toga, snimkama se vidi i jet-ski, a neki nagađaju kako bi njegov vozač mogao imati informacije o njezinom nestanku. 

Ronioci koji sudjeluju u potrazi za strane medije su ispričali kako je voda jako mutna, puna smeća i raznog vodenog bilja te je u vidljivosti svega tridesetak centimetara. Zbog toga se spominje kako možda niti neće pronaći tijelo glumice, a postoji mogućnost kako možda nikada neće izaći na površinu ako se zapetljalo u podvodno raslinje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare