To je to što me zanima!

Vjerujete li joj? Glumica (64) tvrdi da je potpuno prirodna

Argentinka na društvenim mrežama objavljuje seksi fotografije te često pozira gola. Ispod jedne od 'fotki' pohvalila se kako je to rezultat zdrave prehrane, a pratitelji joj nisu povjerovali
Vidi originalni članak

Graciela Ines Alfano Casanova je argentinska glumica, manekenka i voditeljica. Iako je prošlog mjeseca navršila 64 godine, ona na društvenim mrežama i dalje objavljuje provokativne fotografije.

Otišla je toliko daleko te je pozirala potpuno gola, a ispod fotke napisala je 'ovo je rezultat mog zdravog života'.

- Zdrav život? Mislila si valjda tisuću operacija - napisao je jedan komentator, a drugi joj je poručio da je prepuna silikona te da se vidi da je u ove fotografije umješan i Photoshop.

Mnogi su je kritizirali te joj rekli kako društvene mreže nisu mjesto na kojem može objavljivati ovakve 'fotke'. Ipak, Graciela se svoje golotinje ne srami, a to često ističe u intervjuima.

- Ljudi koji su otvoreniji idu na nudističke plaže. Ne postoji ništa loše u golotinji, to je prirodno stanje - rekla je u jednom intervjuu.

Casanova je postala poznata ranih sedamdesetih kada je glumila u argentinskim komedijama. Nedugo nakon toga proglasili su je seks simbolom.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • frenky___ 26.01.2017.

    Ja bi ju sprašil... ufffff

  • 3sh 26.01.2017.

    Sva je prirodna, usta, grudi! Neznam tko koga laže ili misle da smo svi glupi i slijepi!

  • volim hrvatsku 26.01.2017.

    Nebitno jel prirodna ili ne izgleda prekeasno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare