To je to što me zanima!

Vjesnik lijepog vremena: Goran Karan se 'razbacao' na piciginu

Karan je udružio snage s 'gledačem' Bracom i poduzetnikom Semirom Osmanagićem te za 29. prosinca zakazao event u Mariboru. Goran će tada odašiljati energiju ljubavi...
Vidi originalni članak

Pjevač i piciginaš Goran Karan (54) je jučer iskoristio lijepo vrijeme u Splitu i s prijateljima se kupao na Bačvicama. Zaigrao je i picigin i pozirao fotografima.

Svejedno koje je godišnje doba, Goran po Bačvicama leta za lopticom. Kad ne uživa u toj razbibrigi, Goran je pjevač, a ujedno i najpoznatiji hrvatski pripadnik i Hare Krišne.

Karan je udružio snage s 'gledačem' Bracom i poduzetnikom Semirom Osmanagićem te za 29. prosinca zakazao event u Mariboru. Goran će tada odašiljati energiju ljubavi. Publika će u njihovu odašiljanju energije moći uživati za samo 30 eura, tj. deset eura po osobi koja odašilje energiju ljubavi. Prava sitnica. 

Događaj počinje s predavanjem doktora Osmanagića o bosanskim piramidama, a nakon njega slijedi čuveni Bracin pogled. Zatim će gospodin Karan pjevati, a šlag na kraju je još jedna runda Bracina pogleda.

Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.11.2018.

    Bila na Bačama i vidila ih. Tradicija u ovom gradu. Ko voli nek izvoli.

  • 05.11.2018.

    kao da je proljeće a ne jesen

  • Phoenix 05.11.2018.

    Koja tri prevaranta hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare