Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Vjesnik lijepog vremena: Goran Karan se 'razbacao' na piciginu

Karan je udružio snage s 'gledačem' Bracom i poduzetnikom Semirom Osmanagićem te za 29. prosinca zakazao event u Mariboru. Goran će tada odašiljati energiju ljubavi...

Foto: Pixsell/kolaž
11 komentara

Pjevač i piciginaš Goran Karan (54) je jučer iskoristio lijepo vrijeme u Splitu i s prijateljima se kupao na Bačvicama. Zaigrao je i picigin i pozirao fotografima.

Svejedno koje je godišnje doba, Goran po Bačvicama leta za lopticom. Kad ne uživa u toj razbibrigi, Goran je pjevač, a ujedno i najpoznatiji hrvatski pripadnik i Hare Krišne.

Split: Topao jesenski dan građani iskoristili za picigin na Bačvicama | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Karan je udružio snage s 'gledačem' Bracom i poduzetnikom Semirom Osmanagićem te za 29. prosinca zakazao event u Mariboru. Goran će tada odašiljati energiju ljubavi. Publika će u njihovu odašiljanju energije moći uživati za samo 30 eura, tj. deset eura po osobi koja odašilje energiju ljubavi. Prava sitnica. 

Događaj počinje s predavanjem doktora Osmanagića o bosanskim piramidama, a nakon njega slijedi čuveni Bracin pogled. Zatim će gospodin Karan pjevati, a šlag na kraju je još jedna runda Bracina pogleda.

Poznati pjevač na mukama: 'Znam da bih trebao biti zahvalan na svojoj ženi, ali jednostavno nisam sretan'

Pogledajte Stokin novi spot za pjesmu "Incident":

Naši partneri pišu
Message