To je to što me zanima!

Vladi Kalemberu preminuo otac nakon teške bolesti

Vlado je s ocem slabo kontaktirao, sve dok mu se lani nije rodio sin Darian... Glazbenik je zamolio javnost za razmijevanje jer mu je jako teško
Vidi originalni članak

I djed se raduje što će biti muško, ushićeno je lani rekao 54-godišnji pjevač Vlado Kalember, nakon što mu je supruga Ana (24), vrsna violončelistica, rodila sina Dariana. Rođenjem prinove u obitelji Kalember, Vlado i njegov otac, kojeg je od milja zvao Mićo, ponovno su uspostavili kontakte. Vladini roditelji rastavili su se i pjevač je sa sestrom Mijom i majkom živio u Zagrebu, a otac Mićo je ostao u Korenici. Nažalost, djed Mićo neće dočekati da vidi svog unuka da poraste. Preminuo je nakon kratke borbe s teškom bolešću.
- Ovo su za mene teški trenuci - shrvan je bio Vlado, zamolivši javnost za razumijevanje. Kako doznajemo, pogreb će biti u najužem krugu obitelji. Prije četiri mjeseca preminuo je Đorđe Novković. Vlado i Đorđe bili su jako bliski.
- Nisam bio spreman na njegovu smrt. Prije nekoliko dana smo se šalili kako će on sve nas nadživjeti, bio je u izvrsnoj formi - rekao je Vlado o Đorđevoj smrti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare