To je to što me zanima!

Vlado Šola: 15 godina smo čekali da imamo sina Maxa

Šola kaže da on samo želi biti dobar roditelj te da sina neće opterećivati da se bavi nekim sportom. Max bi s mamom ovih dana trebao izaći iz bolnice
Vidi originalni članak

Vlado (41) i Nataša Šola (40) u srijedu su dobili sina Maxa kojeg su čekali 15 godina. Supružnici imaju kćer Luku (15), no htjeli su još jedno dijete. Odlučili su se na umjetnu oplodnju i uspjeli su.
- Posebno smo sretni jer to dijete smo dugo čekali. U zadnji tren smo ga dobili prije Zakona o umjetnoj oplodnji - rekao je Šola, koji je zbog tog zakona već izrazio ljutnju. I supruga i sin su, kaže, odlično. Nataša je rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Iz rodilišta će Natašu i Maxa pustiti kući za nekoliko dana.
- Svejedno mi je bilo kojeg će spola biti dijete. Najvažnije je da je zdravo. No priželjkivao sam sina jer imam kćer - kaže Šola. Nazvali su ga Max jer im se to ime sviđa. Šola se ne opterećuje hoće li mu i sin biti rukometaš.
- Moja uloga je da budem roditelj. Što će biti, ne znam. No neću ga opterećivati da se bavi sportom - kaže bivši reprezentativac.
Bratu se veseli i sestra Luka. Kaže da joj je brat najljepši božićni dar. Šola i Nataša su u braku 15 godina.
- Ovo je život kakav sam oduvijek zamišljao. Imam sjajnu karijeru i stabilnu obitelj - rekao je Šola.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HUMI 10.12.2009.

    Sritno.Ona mi djeluje kao oštrokondža .On je u javnosti super ali mislim da je u kući mlakonja.

  • marisol 10.12.2009.

    cestitam od srca!

  • crystal 10.12.2009.

    Čestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare