To je to što me zanima!

Vlaho Arbulić: Naša djeca nas gledaju kao heroje, a jednog će se dana razbiti ta njihova iluzija

Arbulić je postao otac sa samo 24 godine. Ranije je o kćeri ispričao kako je vrlo bistra i svestrana, hiperaktivna, ali i topla i empatična
Vidi originalni članak

Glazbenik i model Vlaho Arbulić (33) posvetio je kćeri Luci, koju dijeli s partnericom, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (45), emotivnu objavu na društvenim mrežama. Uz kćerinu fotografiju ukazao je na važnost brige i odgovornosti prema djeci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za mene ne postoji moćniji alat za samoregulaciju od gledanja u ove prstiće. Oni su podsjetnik za koliko mala i ranjiva bića smo odlučili prihvatiti odgovornost - odgovornost da nas gledaju kao heroje, zaštitnike, uzore; da nas gledaju i po nama grade sebe. Gledaju nas čistom i bezuvjetnom ljubavlju idealizirajući što god vide u nama' - započeo je glazbenik na Instagramu.

- Ali jednog dana život će ih dovesti oči u oči s razbijanjem svih tih iluzija jer će u sebi prepoznati svaku našu nezacijeljenu ranu i svaku našu neiskrenost koju smo bili uvjereni da uspješno skrivamo. Zato gledajmo svoju djecu, gledajmo im u te male prstiće, gledajmo ih nedužne dok spavaju, gledajmo im u dušu dok po njoj crtamo svojim bojama i budimo čisti pred Bogom da su te boje ono najbolje od nas - poručio je Vlaho.

Arbulić je postao otac sa samo 24 godine. On i Tatjana dobili su kćer u jednoj privatnoj klinici 2014. Bivša manekenka je navodno željela roditi u Münchenu, gdje su rođeni Amber i Emanuel, njezina djeca iz braka s Goranom Ivaniševićem (51), ali do tamo nije stigla jer su trudovi počeli ranije od predviđenog.

UŽIVAJU Vlaho Arbulić i Tatjana Dragović na egzotičnoj lokaciji: Grlili se, a javila im se i Jelena Rozga...

Vlaho je ranije o kćeri ispričao kako je vrlo bistra i svestrana, hiperaktivna, ali i topla i empatična. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lanai goga 17.08.2023.

    Zivis na racun ove raspustenice pokri se po usima i primi se posla a ne se naslikavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare