To je to što me zanima!

Vlatka Pokos: Doloresine laži uistinu su morbidne

Dok je Vlatka predstavljala svoju knjigu, glumica je izmislila da je trudna. Vlatki je to morbidno i ne bi se usudila na takav način izazivati sudbinu
Vidi originalni članak

Dolores Lambaša (29) objavila je da s Josipom Radeljakom (67) čeka dijete ne samo kako bi privukla pozornost u vrijeme kad je ona usmjerena na autobiografiju Vlatke Pokos, nego i da bivšu Dikanovu suprugu indirektno optuži za gubitak djeteta, ispričala je Extri prijateljica šibenske glumice.
I Lambašin otac Đino nedavno se navodno povjerio prijateljici da mu kćer laže kako je trudna. Vlatka Pokos (40) zgrožena je cijelom pričom.
- Što bi čovjek mogao reći na takvo što. To je morbidno. Ta žena se poigrava s ozbiljnim stvarima. Ne bih se na taj način usudila izazivati sudbinu - kaže Vlatka. Nagađa da su priču o trudnoći zajedno smislili Josip Radeljak i njegova djevojka Dolores.
- Otpočetka je sve to sumnjivo. Zašto takvo nešto plasirati u javnost dok ja promoviram knjigu - pita se Vlatka. Prodajom autobiografije ''Život u raju'' pjevačica je i više nego zadovoljna.
- Sve što oni rade dovoljno govori o njima. Ja se bavim svojim životom - zaključila je Pokos.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • mooc 22.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_47661 22.06.2010.

    Ne da mi se čitati ove gluparije. Voli li netko šljive ? Ubijam za nekoliko. Nije mi Dolly ružna li je prekvarcana iako mi je prija, Vlatka mi je gabor , da se ošiša bila bi za goli otok. Meni je najljepša Severina. Hoću šljive. Makar morbidne :-))

  • black25 22.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare