To je to što me zanima!

Vlatka Pokos i Dikan: Oko tužbi još nema dogovora

Vlatka povlači tužbe ako to učini i Dikan, koji neće pregovarati s njenim “nepismenim advokatima”. Vlatka je najavljivala bezuvjetno povlačenje tužbi
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (37) neće tražiti ključeve svih nekretnina Josipa Radeljaka (64) i odustat će od zahtjeva za povratom njene odjeće ako on povuče svoje tužbe protiv nje. On na takve uvjete ne pristaje. Vlatkinim odvjetnicima odgovorio je dopisom:
“Štovani odvjetnički urede Hraste i partneri, Vaš dopis prepun je pravnih, gramatičkih i pravopisnih pogrešaka te je napisan u neuobičajenoj formi pa je za mene nečitljiv. Primite moje srdačne pozdrave uz najdublje ljudsko razumijevanje i poštovanje. Inženjer Josip Radeljak”. Vlatka zahtijeva da Leo i Josip povuku tužbu kojom od nje traže povrat 300.000 kuna, koje je u godinu dana podigla s Leova računa. Uvjetuje i da Dikan odustane od tužbe kojom traži povrat obiteljskog nakita. Nagodbom koju predlaže voditeljica svaka strana platila bi svoje sudske troškove. Radeljak tvrdi kako ne želi pregovarati s njezinim “lijepim, ali ne i pametnim odvjetnicima”.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Leonarda 14.02.2008.

    \"ringe ringe jaja..\"djecja igra u izvedbi vlatke,dikana i novinara:)

  • maryen 14.02.2008.

    Dikane ,koliko god te osudjiuvali i pljuvali,ja ti skidam kapu za takav odnos spram ovom glupacom i sponzorusom.Unisti je do kraja da ne zna gdje joj je dupe a gdje glave,a ne kojekakve gacice i bunde.Zivio.Neka kusa svu svoju talentiranost i pamet.

  • ANA MARIJA 14.02.2008.

    Žena stalno pokazuje kako njena priča ne drži vodu. Da je tako jadna kako se prikazuje i čista, ne bi ona odustala od optužbi. Očito je to što Dikan \'\'ima\'\' protiv nje štetno i može se dokazati jer da nije tako ne bi ona povlačila tužbe. Prepala se sirotica, ...Žalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare