To je to što me zanima!

Vlatka Pokos je uz seksi selfie podržala Ivicu Puljka: 'Čestitam'

Pokos je na neobičan način čestitala Puljku na uspjehu u prvom krugu izbora za gradonačelnika Splita. Na društvenim mrežama objavila je svoj selfie na kojem pozira uz more u dekoltiranom sakou.
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša voditeljica Vlatka Pokos (52) u više je navrata izrazila svoje oduševljenje Splitom i Dalmacijom. Čini se kako je pomno pratila i izbore za gradonačelnika Splita, te je otkrila kako je njezin favorit Ivica Puljak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokos je na neobičan način podržala Puljka na društvenim mrežama. Objavila je svoj selfie na kojem pozira uz more u dekoltiranom sakou.

- Čestitke gospodinu Ivici Puljku i njegovom timu na velikoj pobjedi! Bravo Splićani! - napisala je Pokos uz fotku, pa dodala hashtag 'Naturalizirana Splićanka'.

Vlatka se početkom godine vratila iz Kanade u Hrvatsku, nakon što je ondje boravila pet godina. Razlog dolaska bilo je sudjelovanje u showu "Ples sa zvijezdama". 

DUGOGODIŠNJE PRIJATELJICE Vlatka Pokos na koncertu Zorice Kondže: 'Sve što ona pjeva je divno, ali je rokerica u duši...'

Iako je nakon brzog ispadanja iz showa rekla kako se vraća u Toronto jer u rodnoj zemlji za nju nema mjesta, naposljetku je ipak odlučila ostati u Hrvatskoj.

- Moj povratak u Hrvatsku je vjerojatno konačan. Imam velikih planova pa ćemo vidjeti. Ako sve bude kako treba, i ja budem sretna i zadovoljna, možda i ostanem. Planovi su vezani uz glazbu, voditeljstvo, PR... U Kanadi sam jako puno naučila tako da mislim to sad upotrijebiti i iskoristiti - otkrila nam je Vlatka.

POGLEDAJTE VIDEO: MILICA PAVLOVIĆ O SVAĐI S ANOM NIKOLIĆ

Idi na 24sata

Komentari 177

  • VLADEK72 29.06.2022.

    Zbog ove sponzoruše će izgubiti pola glasova u drugom krugu.

  • 28.06.2022.

    ništa bez Vlatke hahahahahahah ona ka njega zna hahahahah

  • Kupi kartu i bježi 28.06.2022.

    Bravo splićani?! Wtf. Vidi se površnost di god ova takve. Evo primjer. Ukoliko izračunate koliki je broj "splićana" glasovao doć ćete do brojke 10 000. Znate koji su to?!Ne, nisu redikul, ali su bakice u 7-8 išle po kruh i kapulu, usput na društveni događaj. Zašto se tu ne glasa za mafiju?! Ma jer se kradeze, poput mnogih s pršutom na čelu smatra redikul ima. Mi se znamo rugat. I ovo je bilo glasanje od ruganja.. Tako da čestitat najboljem je ruganje, Vlatko vlatki e do jučer kritičarka društva iz sjene. Mi barem znamo prepoznat redikule..šteta za vas da smo vas ukalupili, ali moramo jer nije normalno da vam je draže biti svaki dan na naslovnici u državi koja je u rasulu i da ste tu famous. Tu je i mehunka elita. Allo!? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare