To je to što me zanima!

Vlatka Pokos s poznatima je uživala u pizzi na Cvjetnom

Let’s Pizza pruža mogućnost da u današnjem užurbanom tempu života u svega tri minute dobijete pizzu napravljenu prema vašoj želji. Vlatka ju je preporučila svima
Vidi originalni članak

Voditeljica Vlatka Pokos u petak je u Zagrebu na Cvjetnom trgu predstavila revolucionarni aparat iz ruku najboljih talijanskih majstora u pripremi pizza nazvanog Let’s Pizza. Novu pizzu danas su probali i manekenke Vedrana Linardić i Lina Jurašić, pjevačica Martina Vrbos. Najnovije čudo tehnike izumljeno je u Italiji, domovini ovog jela. Let’s Pizza pruža mogućnost da u današnjem užurbanom tempu života u svega tri minute dobijete pizzu napravljenu prema vašoj želji. Ovaj izum gastronomije predstavljen je posljednjih mjeseci diljem svijeta, a veliki je uspjeh doživio u Japanu, SAD, Njemačkoj i Italiji. Hrvatska je prva zemlja regije koja će moći uživati u najnovijem specijalitetu. 

- Moram priznati da sam iznenađena ovim prekrasnim Let’s Pizza izumom. Od sada ću svoje omiljeno jelo moći dobiti u svakom trenutku i to za svega tri minute. Pizza je odlična i toplo je preporučam svima – izjavila je Vlatka Pokos na predstavljanju.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • lolp 06.05.2012.

    ona to opce ne jede kaj je najbitnije,to je samo za lovu pojela

  • Sandy1964 05.05.2012.

    Martina dalje od ovog stroja, tek si izgubila kile !!

  • vali30 05.05.2012.

    ček, jel oni dobiju novce za to da stoje pored fakin pizza automata i kese se?!?!?! đisus

Komentiraj...
Vidi sve komentare