To je to što me zanima!

Vlatka Pokos se vraća glazbi? 'Nešto se kuha na poslovnom planu, ali još ne smijem o tome'

Vlatka posljednjih godina živi u Kanadi u Torontu. I dalje solira, no kaže da joj muškarac u životu ne nedostaje iako, našalila se, ne bi imala ništa protiv visokog i markantnog Dalmatinca
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (51) posljednjim objavama na svojoj društvenoj mreži potaknula je šuškanja kako se vraća u glazbene vode.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nazvali smo Vlatku za komentar, no tajnovito nam je rekla tek da se ‘nešto kuha i to će biti ubrzo’, ali zasad ne može o tome pričati.

Vlatka posljednjih godina živi u Kanadi u Torontu. I dalje solira, no kaže da joj muškarac u životu ne nedostaje iako, našalila se, ne bi imala ništa protiv visokog i markantnog Dalmatinca. 

ANKETA: KOME BOLJE PRISTAJE? Livajina supruga Iris pozirala u poznatom outfitu Vlatke Pokos: Ne smiješ otkriti dekolte kao ja!

Nedavno je objavila status podrške pjevačici Nini Kraljić (29) koja je u zadnji tren otkazala nastup na 56. Festivalu kajkavskih popevki u Krapini jer ne želi pjevati besplatno.

- Dajem apsolutnu podršku iznimno talentiranoj Nini Kraljić i njenoj borbi za bolji položaj glazbenih umjetnika u Hrvatskoj. Šira javnost treba znati da umjetnički rad i produkcija zahtijevaju puno novca. Istovremeno, od umjetnika se neprestano očekuje da rade besplatno ili za slavu! I sama sam se konstantno suočavala s tim - napisala je Vlatka. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • eurotrzd 19.10.2021.

    Dikan joj naso poso u Canadi..

  • Yaya85 01.10.2021.

    U Rvackoj sve neki talenti jbte😂

  • rocky55555 01.10.2021.

    jel to ona brije da je dobra pjevačica? loool

Komentiraj...
Vidi sve komentare