To je to što me zanima!

Vlatka: Sve što Severina radi jako mi je antipatično

Pjevačica i voditeljica ne razumije zašto Splićanka ima potrebu praviti glazbu za tamošnje tržište. Ne razumije zašto to radi i misli da joj se sve oprašta
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (40) burno je reagirala na Severinin (38) skorašnji koncert u Banjoj Luci. Pjevačica i voditeljica ne razumije zašto Splićanka ima potrebu praviti glazbu za tamošnje tržište.
- Meni je antipatično sve što ona radi posljednjih godina i ne razumijem zašto radi takvu glazbu, no njoj se uvijek sve oprašta - kazala je Pokos za Slobodnu Dalmaciju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Hodir 25.08.2010.

    iskreno.. ni jedna ni druga nisu glazbeno nadarene .. severina je toliko iskomercijalizirana da mi se bljuje, a vlatka je jednostavno antitalent.

  • šnjofam gaćice 25.08.2010.

    Vlatkica je super, ne lupajte gluposti, ja volim Severinu ali mislim da joj je muzika (ahahhaha) ZADNJE SMECE!!! Vlatka ima lijep glas i ok pjesmuljke, ajmo realno, bolje od severininh..ali nitko ju ne gura ko Sevku...ista stvar je ko i Lady Gaga na globalnoj razini, smece od pjesama ali lupaju se stotine milja u promociju i eto \'zvijezda\' je rodjena!

  • SunTzu 25.08.2010.

    Vlatka seve je zakon!! i SDP cijeli iza nje stoji....a ti si super zena i daj prestani po medijima glavinjat, ispadas glupaca a nisi!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare