To je to što me zanima!

Vlatku Pokos ismijali su zbog humanitarne akcije: 'Eto tko bi imao da manje trošiš na botoks'

Pokos je javno objavila prepisku s pratiteljicom kojoj je poručila kako je pomoć za humanitarnu akciju objavila na zahtjev Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje
Vidi originalni članak

Bivša voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos (53) objavila je poruke s jednom od pratiteljica koja joj je zamjerila pozivanje pratitelja da uplaćuju novac u humanitarne svrhe. Naime, Vlatka je putem Instagram storyja poručila kako u Hrvatskoj nedostaje lijek za ahondroplaziju te pozvala pratitelje da pomognu jednoj humanitarnoj akciji.

TO JE JAKO RAZLJUTILO Vlatka Pokos otišla na policiju i s osmijehom na licu poručila: 'Ustašofilski brod je prijavljen'

- Eto tko može pomoći da manje trošiš na taj botoks i uljepšavanje i kad tu uplatiš nešto. Ovako nisi neka ikona da bi netko dao novac čim te vidi. Živjela, uplati dokaz pa ćemo i mi - napisala je ogorčena pratiteljica u poruci, a Pokos joj je ubrzo odgovorila.

- Ne radi se o novcu, nego zahtjevu HZZO-a. Inače, redovito uplaćujem u humanitarne svrhe. Vi ste jednostavno zli. Za vašu info, ne koristim botox niti išta slično. Postoje žene koje su prirodno lijepe u mojim godinama. Ne vidim zašto vas to smeta. Upravo od zlobe ljudi postaju ružni i ljigavi. Razmislite o tome - poručila joj je Vlatka.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ŠTEF75 07.11.2023.

    Sjeća li se još kako je uživala sa smežuranim starcem ?

  • dahvaul 05.11.2023.

    Jel to ona kaj skače kad vidi na zidu slovo u.

  • irondron 05.11.2023.

    Pa zar nije zalutala u bespučima Kanade . Pa kako se uspjela vratiti ....!!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare