To je to što me zanima!

'Vodio sam Seve u Australiju na turneju, ona i Lokin svađali su se cijelo vrijeme zbog novca'

Zadarski pjevač ispričao je kako je pjevačicu vodio na svoju turneju po Australiji prije 18 godina. Istaknuo je da mu nije bilo ugodno jer su se Severina i Lokin stalno svađali
Vidi originalni članak

Pjevač Mladen Grdović (64) za Happy FM prisjetio se kako je sa Severinom (51) išao na turneju prije 18 godina u Australiju. Tada je, ispričao je, Duško Lokin (80) bio menadžer. 

- Lokin i Severina su se non-stop svađali zbog šoldi - rekao je Grdović. 

- Čim smo došli u Sidney, a od tamo startaš, ona je pokupovala dva kufera robe, a letjeli smo i za Melbourne i trebalo je dodatno platiti te kofere. Rekao sam joj - Seve, nisi u pravu - ispričao je. 

SAMO MARKIRANO Severina zablistala u luksuznoj haljini: Sa sobom imala i torbicu koja košta više od 5000 eura

Pjevač je dodao i kako je "uvijek morao biti između njih dvoje", a radilo se o njegovoj turneji. 

Ispričao je i drugu anegdotu iz Australije, kada je s njime bila Maja Šuput koja je još pjevala u grupi Enjoy. 

- Odveli smo je u go-go bar. Sredili smo je, Maja tad nije znala gdje je vodimo. Rekli smo joj fini bar, tamo se prije šampanjac, a dočekale su je cure u toplesu - ispričao je. 

Podsjetimo,  Grdovića, prati 'grdi' životni period još od 2008. Njegova bivša supruga Brankica prijavljivala nekoliko puta za obiteljsko nasilje. U rujnu 2008. godine osuđen je zbog toga na osam dana zatvora i godinu dana uvjetno.

PREDSTAVLJANJE JESENSKE SHEME RTL-A Poznati se okupili u Laubi: Nives Celzijus stigla je bez grudnjaka

Brankica ga je prijavila i godinu dana kasnije nakon čega je krenuo na liječenje. Nekoliko puta je vozio u pijanom stanju, izazvao prometne nesreće... 

Brankica je 2017. godine predala zahtjev za razvod kojeg je kasnije povukla, a 2019. je Grdović priveden na Prekršajni sud u Zadru zbog nasilja u obitelji i drskog ponašanja, nakon što je verbalno i fizički napao Brankicu i njezinu prijateljicu. Par se 2020. godine rastao, a Grdović je u lipnju ove godine objavio kako su ponovno zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • pokamine28 27.10.2023.

    Imaju instagramuše, posvuduše, tiktokuše Seve je Jahtuša i ona je jedina sa susjednih Bg prostora

  • lanai goga 07.09.2023.

    Pa to nije nista novo evo pocet ce se svadati na jesen s drzavom kada ce trazit da joj drzava pomogne jer nema dohotka jer morala cjelo ljeto putovat po svjetu sirota istrosila se

  • Summer Spirit ll 07.09.2023.

    Čemu ovaj članak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare