To je to što me zanima!

Voditelj dnevnika HRT napravio lapsus nabrajajući osamnaest udruga: 'B.a.B.e, kučk... kuća'

Teško je, osobito kada radite tako zahtjevan i odgovoran posao na javnom servisu, gdje vam se važe svaka riječ, ostati prilično neokrznut, izjavio je nedavno voditelj
Vidi originalni članak

Voditelj HRT-ovog Dnevnika, Đurica Drobac večeras je napravio lapsus dok je nabrajao udruge koje su se otvorenim pismom obratile predsjedniku Zoranu Milanoviću zbog njegovih izjava o genocidu u Srebrenici i slučaju Aleksandre Zec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osamnaest udruga za ljudska prava među kojima su Centar za mirovne studije, Gong, Dokumenta, B.a.B.e i kučk.. -  rekao je Drobac, ali je ubrzo ispravio 'kučk' u 'Kuću ljudskih prava Zagreb'. - Teško je, osobito kada radite tako zahtjevan i odgovoran posao na javnom servisu, gdje vam se važe svaka riječ, gdje se nekome sviđa kako to radite, nekome ne, ostati prilično neokrznut. Mislim da sam kroz sve ove godine uspio ostati nenametljiv, uvjerljiv u prezentaciji i nepristran - izjavio je Drobac svojedobno u intervju za tportal.hr.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 09.12.2021.

    Đurica i nekolicina su doktori za ove druge voditelje na ovim drugorazrednim kanalima!!!Poslusajte samo nogomet na Novoj TV,rukomet na RTL-u itd.. strasno!!!

  • sanjakorać 09.12.2021.

    Pa dobro je i reko

  • jamesbond7777 09.12.2021.

    Događa se, ma ni ja nisam savršen da neka ne misli /🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare