To je to što me zanima!

Voditelj je ismijao DiCaprija na dodjeli Emmyja: '26 je čudna dob. Prestar si da izlaziš s Leom'

Zendaya je upravo napunila 26, rekao je Thompson, pokazujući prema zvijezdi 'Euforije' koja je sjedila naprijed u publici. Bila je nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u HBO-ovoj seriji
Vidi originalni članak

Glumac Leonardo DiCaprio (47) na pola puta je do EGOT-a, ako bi ga se moglo zaraditi ismijavanjem na četiri velike dodjele tijekom godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac i komičar te ujedno voditelj ovogodišnjih EmmyjaKenan Thompson (44) u ponedjeljak je na dodjeli ove prestižne nagrade zezao DiCaprija oko njegovog izlaženja s mlađim djevojkama.

- Zendaya je upravo napunila 26 - rekao je Thompson, pokazujući prema zvijezdi 'Euforije' koja je sjedila naprijed u publici i nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za ulogu u HBO-ovoj seriji.

- Dvadeset šest je čudna dob u Hollywoodu. Dovoljno mlad da glumiš srednjoškolca, ali prestar da izlaziš s Leonardom DiCapriom.

Thompson se našalio samo nekoliko tjedana nakon što je objavljena vijest da je zvijezda serije 'Povratnik', koji ima 47 godina, prekinuo sa svojom djevojkom s kojom je bio četiri godine, manekenkom Camilom Morrone, samo dva mjeseca nakon njezina 25. rođendana.

FAMOZNO PRAVILO DiCaprijev prijatelj otkrio zašto glumac ne izlazi sa starijima od 25: 'Žene se žele skrasiti, on ne'

Ovo nikako nije prvi put da voditelj ismijava DiCaprija na dodjeli. Na dodjeli Zlatnih globusa 2014.,Tina Fey 52) predstavila je zvijezdu 'Vuka s Wall Streeta' na pozornici rekavši: 'A sada, poput vagine supermodela, svi poželimo toplu dobrodošlicu Leonardu DiCapriju.'

Amy Schumer (41) rekla je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara: 'Leonardo DiCaprio, što da uopće kažem o njemu? Toliko je učinio u borbi protiv klimatskih promjena i ostavio za sobom čišći, zeleniji planet za svoje djevojke.'

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Marko je najbolji 16.09.2022.

    Leonardo je glavonja. Ovako veliku glavurdu malo tko ima, ali lova i slava sve kompenziraju, očito.

  • Jo.Ka. 13.09.2022.

    A jesu ljubomorni na covjeka 😅

  • AgataBabic 13.09.2022.

    Kad si Leo i kad imaš love onda mnogima nećeš nikada biti prestar 🤷‍♀️😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare