To je to što me zanima!

Voditelj Larry King odlučio prekinuti i svoj osmi brak

Televizijski voditelj naveo je nepomirljive razlike kao razlog rastave braka. Navodno se žestoko posvađao sa ženom oko izvanbračnih afera
Vidi originalni članak

Američki voditelj u srijedu je sudu u Los Angelesu podnio zahtjev za rastavom braka od Shawn Southwick (50). Nekoliko minuta poslije, i njen odvjetnik pojavio se s dokumentima. Larry King (76) i supruga oboje su kao razlog rastave naveli nepomirljive razlike, a šuška se da su se prije nekoliko dana žestoko posvađali oko glasina da je Larry imao izvanbračne afere.
- Njegova najveća briga je dobrobit djece, a sve ostalo oko brakorazvodne parnice ne želi komentirati - izjavio je Larryjev glasnogovornik. Televizijski voditelj i Shawn vjenčali su se 1997. godine, a dobili su sina Cannona (9) i kćer Chance (11). Shawn je navodno zatražila potpuno skrbništvo nad djecom. Larry je prethodno bio u braku sa šest žena, s tim da je s Alene Akins bio u braku dva puta i dva puta su se rastavljali tako da je ovo voditelju čak osma rastava. Shawn već tri puta bila u braku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • citizen 14.04.2010.

    Ej Dolly...ovaj ima vise penezi :))...i godina

  • mad al 14.04.2010.

    Baš je pravi \"King\"....

  • user_39727 14.04.2010.

    E ne kužim ljude koji se žene x puta; kao vjeruju u ljubav, traže ljubav? Ili samo trebaju nekog da bude kraj njih; u ovom slučaju ak je švaler da ga doma uvijek žena čeka. Ne znam.. Nekom je i jedan brak previše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare