To je to što me zanima!

Voditelj Lokas je u pola minute pročitao Morani čak 7 pitanja...

KVIZ POTJERA Nakon minute i 26 sekundi, lovkinja je imala samo šest koraka, a ostalo joj je 34 sekunde do kraja. Ipak, voditelj je u tom trenutku ubacio u višu brzinu...
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi kviza 'Potjera', voditelj Joško Lokas (47) nevjerojatno je brzo čitao pitanja, a 'lovkinja' Morana Zibar to je uspješno pratila.

Krešimir, Silvana i Vjeran ušli su u završnu 'Potjeru' pa su s 12 točnih odgovora, odnosno 15 koraka ispred lovkinje, obranili iznos od 95.500 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 15 je jako lijep broj i zato vas molim za fair play kako bi Morana u miru imala iste uvjete kao i vi - najavio je Lokas završnu potjeru lovkinje.

Nakon minute i 26 sekundi, lovkinja je imala samo šest koraka, a ostalo joj je 34 sekunde do kraja. Ipak, voditelj je u tom trenutku ubacio u višu brzinu pa je u nešto više od pola minute pročitao čak sedam pitanja na koja je Morana dala odgovor, od kojih neka nije stigao ni dovršiti.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 49

  • stiven 28.09.2019.

    Previše brzo cita,i u toj svojoj brzini zna biti jako nerazumljiv,i to se odražava na zbunjivanje natjecatelja, Tarik je imao jako cisto izgovorena pitanja,tj za mene je bio razumljiviji i bolji. Neznam cemu ova brzina citanja?

  • 24.09.2019.

    Meni je Joško super, ali danas sam se nasmijala sa onim, pozdravljam Prćija, Slatkog, ovog, onog, psa Belu koji je trudan xD, baš se napozdravljao lik, hahahaha, lud je.

  • 24.09.2019.

    Nije problem brzina čitanja, nego galami... loša dikcija... do nerazumljivosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare