To je to što me zanima!

Voditelji glumili kraljicu pa su dobili informacije o vojvotkinji

Kratko su popričali s članicom medicinskog osoblja. Jako nam je žao zbog ovog propusta, rekao je glasnogovornik bolnice. Postrožit će se sigurnosne provjere
Vidi originalni članak

Mel Greig i Michael Christian razbjesnili su kraljevsku obitelj nakon psine koju su izveli kako bi saznali informacije o liječenju Kate Middleton (30) u bolnici Kralj Edward VII. Australski radijski voditelji prevarili su medicinsku sestru koja vodi brigu o trudnoj Vojvotkinji od Cambridgea. Bili su zapanjeni kad su nazvali bolnicu u kojoj su ih odmah spojili sa spomenutom medicinskom sestrom. Pretvarali su se da su kraljica Elizabetta II. i princ Charles. Raspitivali su se o  Kateinom zdravlju i vremenu posjeta. Iz bolnice su potvrdili da je poziv koji su slušatelji čuli na radiju bio pravi. 

- Kratko su popričali s članicom medicinskog osoblja. Jako nam je žao zbog ovog propusta - rekao je glasnogovornik bolnice te poručio da će od sad pa nadalje provjeravati svaki telefonski poziv. Kritizirao je poziv australskih DJ-a kojem su svi podlegli. 

- Privatnost naše pacijentice shvatili smo vrlo ozbiljno. Sve ćemo postrožiti - zaključio je glasnogovornik. 

Kate je u bolnici završila zbog mučnina. Osjeća se bolje, no još će primati terapiju nekoliko dana. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • The_Darkgirl 06.12.2012.

    Van svake pameti.. Dokaz da ovaj portal nema sta pametnije da pise osim onoga sto nas se i najmanje tice.. :((

  • mimimi222 06.12.2012.

    ali i ova kraljevska obitelj je luda.. umjesto da oni sve objave, nebi im ovako bilo..ako vec sve zanima..ali mene bas i ne, necu nista dobiti s time sto je ona trudna...

  • Lena_25 05.12.2012.

    sad ce se pratit svaki korak njen,pa cak i kad bude isla vrsit nuzdu,to je tipa Severinine trudnoce hahha,kaos,bolje da organizirate za sirotinju neku humanitarnu pomoc ,size zima,a ljudi nemaju krov nad glavom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare